Maciek80 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kto dzisiaj sie wybiera :?: :gwizdanie: Ja
OLO_GDA Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja bym wpadl, ale zaraz sie dowiem ze jezdze krzywo poskladanym trupem;] to wole nie
Maciek80 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Podziękował. Ale coś mało, tylko 4 auta
Łepski Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja bym wpadl, ale zaraz sie dowiem ze jezdze krzywo poskladanym trupem;] to wole nie To co ma powiedziec Mydlo ze swoim B4 :?:
wypsiu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Łepski co jest grane że nie można ci wysłać PW....
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Łepski co jest grane że nie można ci wysłać PW.... ale zajeboło octem pewnie ma cię w ignorowanych ...jak wszyscy,którzy cię poznali :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Aaa ty Tomeks to się nie wpierdalaj między d*pę a papier... dobra... jak Pan wypsiu pisze do Łepskiego :polew: Z Łepskim łączą nas interesy ma mi przywieść beczkę śledzi ...bo jebie octem :polew:
Łepski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Łepski co jest grane że nie można ci wysłać PW.... Forum nie lubi Ł Pisz via mail
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Aaa ty Tomeks to się nie wpierdalaj między d*pę a papier... dobra... jak Pan wypsiu pisze do Łepskiego :polew: Z Łepskim łączą nas interesy ma mi przywieść beczkę śledzi ...bo jebie octem :polew: bo zaraz jebne meila na twoją dzielnicę,że jesteś z Ku Klux Klanu i cię dojadą sąsiedzi
Maciek80 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Coś drętwo tu ostatnio, nikt nie spamuje, nie bluzga... ;( Niedługo będzie jak u kolegów z drugiego forum, spoty w parę osób raz na 3 miechy ;(
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Łepski,ty w chyuja walisz ...co ty k**wa rozsyłasz za plotki [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 23:34_________________________________________________ Łepski,ty w chyuja walisz ...co ty ku***a rozsyłasz za plotki WTF :?: co WTF co za plotki rozsiewasz,k**wa mać
Łepski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Łepski,ty w chyuja walisz ...co ty ku***a rozsyłasz za plotki [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 23:34_________________________________________________ Łepski' date='ty w chyuja walisz ...co ty ku***a rozsyłasz za plotki [/quote'] WTF :?: co WTF co za plotki rozsiewasz,ku***a mać Co za plotki :?: Zadowolony :?:
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co za plotki :?: że mój c**j jest słodki :polew: :polew: :polew: :polew:
Łepski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co za plotki :?: że mój ch***j jest słodki :polew: :polew: :polew: :polew: A mialo byc w sekrecie :gwizdanie:
mateogda Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co za plotki :?: że mój ch***j jest słodki :polew: :polew: :polew: :polew: Żaliłeś się, że malutki ale, że słodki ? Jak ty to sprawdziłeś?
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Co za plotki :?: że mój ch***j jest słodki :polew: :polew: :polew: :polew: Żaliłeś się, że malutki ale, że słodki ? Jak ty to sprawdziłeś? no Łebskiego plotki
Łepski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no Łebskiego plotki Pyrtol sie, ja takiego nie znam
Rekomendowane odpowiedzi