GILI Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Łepski prześlij, to psd do jarko. Przyjadę dziś na M-rnię i cię za to wszystko ucałuję
Łepski Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Łepski prześlij, to psd do jarko. Poprawie jeszcze cosik i w piatek wysle
GILI Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 dobrze,że mówisz,bo właśnie chciałem wyjeżdżać
Tomeks Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 dobrze,że mówisz,bo właśnie chciałem wyjeżdżać ale jedz,jedz ..lamusy z ełu się ucieszą
GILI Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 dobrze,że mówisz,bo właśnie chciałem wyjeżdżać ale jedz,jedz ..lamusy z ełu się ucieszą zaloguj się tam i daj znać,żeby rozwijali czerwone dywany [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 18:29_________________________________________________Strajkujecie ???[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 22:16_________________________________________________Łepski koleś miał dziś przywieść te graty,ale nie przyjechał. Wysłałeś,to do Jarka?
alvaro Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Z wczoraj na dzisiaj byłem u kumpla we Wrzeszczu na imprezie próbowali mi jebnąć albo listwy chromowe od strony kierowcy albo auto (nie mam wkładki w klamce więc może próbowali inaczej)... Mam już dość tego samochodu... Mam nadzieję że kumpel za 2 tygodnie go kupi i będzie święty spokój... A tym c**jkom żeby ręce uschły... Na szczęście wiele nie napsuli (dwie listwy delikatnie oberwały śrubokrętem
akjam Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 DObry! Mam do Was prośbę koledzy i koleżanki. Oddajcie głosik... http://www.a4-klub.pl/smf/all_prosba_o_oddanie_glosu-t134902.0.html;msg1613873#msg1613873
Maciek80 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Alvaro, musisz się nauczyć, że auto zostawia się tylko w garażu lub na strzeżonym
OLO_GDA Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Z wczoraj na dzisiaj byłem u kumpla we Wrzeszczu na imprezie próbowali mi jebnąć albo listwy chromowe od strony kierowcy albo auto (nie mam wkładki w klamce więc może próbowali inaczej)... Mam już dość tego samochodu... Mam nadzieję że kumpel za 2 tygodnie go kupi i będzie święty spokój... A tym c**jkom żeby ręce uschły... Na szczęście wiele nie napsuli (dwie listwy delikatnie oberwały śrubokrętem kuzwa Alv, sorki nie poznalem auta :polew: :polew: jakbys myto za przyjazd do gdańska zaplacil jak zawsze to by nie bylo problemu ;] a tak sie skradasz to masz potem klopoty ... :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Z wczoraj na dzisiaj byłem u kumpla we Wrzeszczu na imprezie próbowali mi jebnąć albo listwy chromowe od strony kierowcy albo auto (nie mam wkładki w klamce więc może próbowali inaczej)... Mam już dość tego samochodu... Mam nadzieję że kumpel za 2 tygodnie go kupi i będzie święty spokój... A tym c**jkom żeby ręce uschły... Na szczęście wiele nie napsuli (dwie listwy delikatnie oberwały śrubokrętem kuzwa Alv, sorki nie poznalem auta :polew: :polew: jakbys myto za przyjazd do gdańska zaplacil jak zawsze to by nie bylo problemu ;] a tak sie skradasz to masz potem klopoty ... :gwizdanie: :polew: :polew:
Tomeks Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Z wczoraj na dzisiaj byłem u kumpla we Wrzeszczu na imprezie próbowali mi jebnąć albo listwy chromowe od strony kierowcy albo auto (nie mam wkładki w klamce więc może próbowali inaczej)... Mam już dość tego samochodu... Mam nadzieję że kumpel za 2 tygodnie go kupi i będzie święty spokój... A tym c**jkom żeby ręce uschły... Na szczęście wiele nie napsuli (dwie listwy delikatnie oberwały śrubokrętem ale że co,chcieli ci za***ać ciągnik PS.masz chromy w traktorze
GILI Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Coś ty we Wrzeszczu robił, tam są ino same bloki [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 22:24_________________________________________________alvaro,antonio łopata w dłoń i na wały http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pomorskie-przygotowuje-sie-do-fali-powodziowej,wid,12295863,wiadomosc.html :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi