antonio Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja jutro jadę do Sudomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja jutro jadę do Sudomia Sprzedałeś może w tygodniu 2 john deere do Stężycy lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ma ktoś ochotę przyjechać jutro na ognisko do Pypkowa?? :gwizdanie: jak mi nic nieoczekiwanego nie wypadnie,to chętnie wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 niestety to nie ja John Deere'a sprzedają w Pszczółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ma ktoś ochotę przyjechać jutro na ognisko do Pypkowa?? :gwizdanie: jak mi nic nieoczekiwanego nie wypadnie,to chętnie wpadne stawiam co najmniej kawę i mus truskawkowy [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 22:15_________________________________________________ niestety to nie ja John Deere'a sprzedają w Pszczółkach znajomy kupił,właśnie z Pszczółek, myślałem,że to twoje tereny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Pszczółki 8 km ode mnie ale cóż czasami nie da się gościa przekręcić na New Holland'a bo ma od kilku lat 20 letniego John Deere'a i jest z niego zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Pszczółki 8 km ode mnie ale cóż czasami nie da się gościa przekręcić na New Holland'a bo ma od kilku lat 20 letniego John Deere'a i jest z niego zadowolony on miał 2 letniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale nie szwankował mu i wziął drugiego czy ty jeżeli jesteś zadowolony z Audi to kupił bys drugi samochód np. Opla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 nie szwankował mu i kupił jeszcze dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Pszczółki 8 km ode mnie ale cóż czasami nie da się gościa przekręcić na New Holland'a bo ma od kilku lat 20 letniego John Deere'a i jest z niego zadowolony powiedz że w twoim sprzęcie jest sportowa gałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 i git umów nas wszystkich z klubu na opijanie zielonych gratów narq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Bieniek jak tam nowy furacz? Kiedy premiera? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://img204.imageshack.us/i/20100704053.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://img204.imageshack.us/i/20100704053.jpg/ Przejechała całą Polskę i niech dobrze służy Jedynie zajebałem jej felgi 19" bo nie mogły wyjechać z Krk :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://img411.imageshack.us/i/20100704055.jpg/ Kurde ide wlasnie lutowac diody i patrze,ze jedna dioda nei swieci....zobaczymy zaraz czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 kupe robiłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 kupe robiłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Bieniek, jak zakrywasz tablice to rób to na wszystkich fotach No i umyj furę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 dajcie mu spokój dopiero co auto z lawety zwalił,robi cztery ślady i cieżko było zjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://img411.imageshack.us/i/20100704055.jpg/ Kurde ide wlasnie lutowac diody i patrze,ze jedna dioda nei swieci....zobaczymy zaraz czemu Wysusz furaka i w sobotę na spota po koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi