Łepski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Łepski - kółeczka za***iste!!! No i cena okazyjna DTMy sa mega a jeszcze lepsze Rotiform BLQ :jerk:
GILI Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Łepski - kółeczka za***iste!!! No i cena okazyjna DTMy sa mega a jeszcze lepsze Rotiform BLQ :jerk: Mnie tam cięgnie do BBS-uw,może to przeszło trochę z Golfiarzy.. będę myślał na wiosnę o porządnym 18 calowym BBSie ..ale najpierw dokładki w kolor...
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Maciek - Jeśli Noskobil wszystkich łyknął to pewnie OLO nie jeździł bo robote miał... Nie ma to jak 3.0 TDI w Q po chipsie... :gwizdanie NIE JEDZIE!!!!!! a w ogóle to w aucie jest brudno
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Wlasnie przed chwila obczailem, ze to Tomeks mi dzis siadl na d*pie w okolicach obwodnicy (najpierw myslalem, ze to A6 z ledami ale po 2 zerknieciach na wielkosc fury stwierdzilem, ze REZANA), niestety nie moglem przydusic porzadnie, bo mam rozjebana tarcze sprzegla i lozysko oporowe a poza tym siedziala obok dziewczyna = naturalny ogranicznik predkosci :] a do tego wiozlem w pyte alko z selgrosa ;p
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 granatowe B6 na numerach N.....coś tam?
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 no no dlaczego jeszcze klubowych ramek nie masz :bicz3: byłem zawiedziony że na Warszawe skręciłeś,chciałem cię złoić myślałem że to 1,8T albo 2,5TDI,bo troszkę kopciło
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja nie dymalem szczegolnie, przyspieszalem tylko na 6 biegu bo boje sie, ze sprzeglo sie rozleci a chce polatac jeszcze z 2 tygodnie zanim wymienie (sprzeglo, dwumas, czesci kupuje w ASO = cena zabija, chce to troche przeciagnac w czasie ) przy bucie zakopci, bo to dziadowe 1.9TDI masz zrobiony program czy seria 163? ps. do ramek sie przymierzam ale cos mi nie wychodzi, non stop brak czasu.
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 w dwaipółtedei programów sie nie robi :gwizdanie: dlaczego części kupujesz w ASO
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ee zdrowe 2.5 to 19x-200KM wypluje po programie czesci kupuje w ASO, bo np. nie mam przekonania do sprzegiel LUKa czy Sachsa, za duzo widzialem B6, ktorym sprzeglo zaczelo nap* po 30kkm wlasnie Sachsa a moje oryginalne wytrzymalo 220kkm, to raz a dwa podkusilo mnie kiedys kupic amorki Sachsa i oczywiscie jeden puka od nowosci, po 2 latach maja 55% sprawnosci, nigdy wiecej szitu ;] juz sie przygotowuje do ori 1BE amorkow, bo sprezyny mam.
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 masz jakieś zniżki w ASO jak co,to mamy klubowe -15%
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 powaznie? kurde nie mam znizki chyba ostatnio jak kupowalem cos na firme to dali łąskawie 5% ;p
Piero Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Tomeks jak chcesz żeby Ci ktoś dupsko złoił to musisz z marnym Lexem w automacie na kresce stanąć PS. Tą czarną co błyszczy różową widziałem... całkiem niezła [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 23:29:05_________________________________________________ powaznie? kurde nie mam znizki chyba ostatnio jak kupowalem cos na firme to dali łąskawie 5% ;p Jedź do Plichty na Szadółkach i na wejście hasło: A4 KLUB POLSKA - poczęstują Cię rabatem 15% Na ile Ci wycenili takie sprzęgło w ASO ?
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 jo,wpadnij na spota,to obgadamy sprawę ale na twoim miejscu zgłosiłbym sie do Ola lub Piera,chłopaki załatwiliby ci dobre sprzęgło z wymiana za dobre pieniądze [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 23:31_________________________________________________ PS. Tą czarną co błyszczy różową widziałem... całkiem niezła :przebiegly Tomeks jak chcesz żeby Ci ktoś dupsko złoił to musisz z marnym Lexem w automacie na kresce stanąć Piero,masz skłonności masochistyczne
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 swojego dobrego mechanika mam co robi mi prawie jak za darmo ale wlasnie z czesciami bywa problem za dwumasa (orientacyjnie, juz nie pamietam dokladnie) krzykneli cos 1,8kzl, sprzeglo chyb 1,3kzl ale przy oddaniu starego, oryginalnego dostaje sie spora znizke, tematu jeszcze dokladnie nie obadalem, bo jak mowilem wymiana dopiero za 2-3 tygodnie
Piero Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Świat jest mały - jutro wymieniamy właśnie sprzęgło i dwumas w 1.9 TDI AVF 130KM - koszt z tego co pamiętam: 2350zł. Części LUKa, oryginały z gwarancją. Jakby był jakiś problem to od ręki wymiana bez czekania itd. Robociznę wyceni Ci OLO ale to będzie prawdopodobnie poniżej 500zł. [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 23:38:46_________________________________________________ Piero,masz skłonności masochistyczne Lubie wyzwania , co to za frajda ścigać się ze słabszym autem, co innego dwaipółtedeji miszcza
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ile masz Piero do 100km/h Lexusem a ile ma Tomeks?
Piero Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 E tam do 100 (niecałe 8 sek)... mój od 100 się dopiero rozkręca i zaczyna fajnie ciągnąć
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 to moge sie sprobowac z Wami czy mocno dostane jak wymienie sprzeglo, bo ostatnio z uszkodzonym sprzeglem zloilem Toyote MR2 (1.8 140KM, 8s do 100), typ ostro z odcinki ruszal ale wklepalem mu ;]
Tomeks Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 to moge sie sprobowac z Wami czy mocno dostane jak wymienie sprzeglo, bo ostatnio z uszkodzonym sprzeglem zloilem Toyote MR2 (1.8 140KM, 8s do 100), typ ostro z odcinki ruszal ale wklepalem mu ;] masz chipa?
Rekomendowane odpowiedzi