jozek726 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 kurde ja bym wpadł ale jade dziś o 14 do mnie do czerska ;( no ze 2 lata juz tak wpadasz hehe;-) nie 2 lat nie będzie rzadko jest spot na skwerze a mi tam najbardziej pasuje
Łepski Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Nie wstydź się tylko przyjedź, nie wszyscy u Nas gryzą :polew:
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Nie wstydź się tylko przyjedź, nie wszyscy u Nas gryzą :polew: a kto gryzie ? bede wiedział kogo unikać :polew:
joker-lukasz Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Maciek następnym razem zaproś wiecej koleżanek żeby bylo chociaż po jednej dla każdego
Bieniek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dzieki za spota makówa,fajne koleżanki :wallbash: a mnie nie bylo
Maciek80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Następnym razem to najwyżej kawę z automatu mogę zasponsorować bo koleżankami się dzielił nie będę
Tomeks Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Następnym razem to najwyżej kawę z automatu mogę zasponsorować bo koleżankami się dzielił nie będę to następnym razem zamkniemy cie w bagażniku :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Macko,a sciagales przy dziewczynach czapke?? :naughty:
Maciek80 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Byłem na myjni dzisiaj i kur@#$ ile mam wgniotek po prawej stronie na drzwiach pasażera. Pod firmą obok mnie parkuje gość w BMW X6. Po właścicielu auta za 300-400k raczej bym się nie spodziewał, że jest pospolitym obijaczem. W poniedziałek z nim pogadam, bo nie będzie mi jakiś złom ze śmigłem na masce obijał niuni Chyba w tym roku pomyśle o jakimś magiku od wyciągania wgniotek, ciekawe czy w trójmieście są jacyś spece
Bieniek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ladna pogoda dzisiaj.Moze jakis spot za jasnego?Moze skwer?
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Byłem na myjni dzisiaj i kur@#$ ile mam wgniotek po prawej stronie na drzwiach pasażera. Pod firmą obok mnie parkuje gość w BMW X6. Po właścicielu auta za 300-400k raczej bym się nie spodziewał, że jest pospolitym obijaczem. W poniedziałek z nim pogadam, bo nie będzie mi jakiś złom ze śmigłem na masce obijał niuni Chyba w tym roku pomyśle o jakimś magiku od wyciągania wgniotek, ciekawe czy w trójmieście są jacyś spece pewnie ze są ale wyginanie wgniotek to strasznie drogi biznes ;( sam mam pare i bede chciał to zrobić. Maciek tu masz firme z gdańska podobno magicy http://www.abcar.pomorskiefirmy.pl/pg/index.htm
joker-lukasz Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 chłopaki może warto w ogóle zastanowić się nad tym by na stałe (w okresie letnim) przenieść miejsce spotów z matarni, chociażby na ten skwer? wiem, że nie mi o tym decydować ale to taki mały pomysł ode mnie
Rdzewek_RdK Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 chłopaki może warto w ogóle zastanowić się nad tym by na stałe (w okresie letnim) przenieść miejsce spotów z matarni, chociażby na ten skwer? wiem, że nie mi o tym decydować ale to taki mały pomysł ode mnie jak najbardziej za :naughty: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi