wypsiu Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 ...cuker już zamówiony 400kg czekam na poważne propozycje cen,bo jak nie to po drodze się gdzieś opierdzieli.... Kryśka będzie podróżować między 3 worami po 50kg cukeru...aby się w nocy nie zmoczyła bo cuker będzie żółty i się skawali.....
ZuKeRs Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 wy serio z tym cukrem ? :polew: bo juz nie kumam
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 wy serio z tym cukrem ? :polew: bo juz nie kumam jak najbardziej ...belgia>holandia>biały cukier :gwizdanie:
ZuKeRs Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 W dealerke beda sie chlopaki bawic Trzeba uwazac na miescie kupujac cukier moze wy tam co innego bialego przywieziecie Bieniek uwazaj w tym Jaroslawcu co bedziesz sypal do herbaty
Tomeks Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 pany,nie chcę was straszyć ,ale na zlot mamy litr cytrynówy ...na łeb
wypsiu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ...Łepski biorę twoja działkę....mam 2 L starczy ..... aaa starczy bo i Mydlanego działka dla mnie....
Tomeks Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ...Łepski biorę twoja działkę....mam 2 L starczy ..... aaa starczy bo i Mydlanego działka dla mnie.... mydlanego działkę bierze chudy,Gilego zresztą też
Łepski Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ...Łepski biorę twoja działkę....mam 2 L starczy ..... aaa starczy bo i Mydlanego działka dla mnie.... A to spoko bo już się martwiłem o wątrobę, z płucami się już pożegnałem bo czuje ze mnie uwędzisz
wypsiu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ...Łepski biorę twoja działkę....mam 2 L starczy ..... aaa starczy bo i Mydlanego działka dla mnie.... A to spoko bo już się martwiłem o wątrobę, z płucami się już pożegnałem bo czuje ze mnie uwędzisz ...przestań się mazać Łepski...szykuj papier i bibułę będziemy stroić Bieńka parcha nad ranem...
Tomeks Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 pany,jest propozycja od miejscowej drużyny,tsunami chlew,czy jakoś tak,żeby rozegrać z nimi meczyk w sobotę ...grają w Bklasie,więc ich rozjebiemy co wy na to?
wypsiu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 pany,jest propozycja od miejscowej drużyny,tsunami chlew,czy jakoś tak,żeby rozegrać z nimi meczyk w sobotę ...grają w Bklasie,więc ich rozjebiemy co wy na to? ....gramy a jak ...nasza drużyna będzie się nazywać....nie kastrowane knury...i wygramy bez problemu bo z nami będzie grał przecież...Olisadebe.....
Tomeks Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 mateo,nie siedź na forum,tylko szukaj(wiesz czego) i kombinuj
Łepski Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 pany,jest propozycja od miejscowej drużyny,tsunami chlew,czy jakoś tak,żeby rozegrać z nimi meczyk w sobotę ...grają w Bklasie,więc ich rozjebiemy co wy na to? Zaopatrzę się w Tussipect i mogę biegać
Tomeks Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Zaopatrzę się w Tussipect i mogę biegać :decayed to jakieś ołowiane tampony,żeby cię nie zwiało
Łepski Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 to jakieś ołowiane tampony,żeby cię nie zwiało k**wa, o tym nie pomyślałem
Bieniek Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Damy rade.A co z reszta wplat??Bo 11 nie zbierzemy do grania
Rdzewek_RdK Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Tomeks śmigałeś może gdzieś dzisiaj z Wejherowa w kierunku Lęborka ? Bo w mojej wiosce minęło mnie z naprzeciwka b7 z ledami z A6 i teraz nie wiem kto to..
Tomeks Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Tomeks śmigałeś może gdzieś dzisiaj z Wejherowa w kierunku Lęborka ? Bo w mojej wiosce minęło mnie z naprzeciwka b7 z ledami z A6 i teraz nie wiem kto to.. to był jaca
Rekomendowane odpowiedzi