Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no ale to musieliby zobaczyć,teraz raczej rzadko stoją,a jak na cb usłyszysz o suszarce,to się do kogoś przytulisz,ale na fotoradary idealny patent
WIŚNIA Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Piraci :bicz3: jak na Poznań będziesz walił to posiane jest od Świecia do Bydgoszczy troche fotoradarów i lubią suszyć
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Piraci :bicz3: jak na Poznań będziesz walił to posiane jest od Świecia do Bydgoszczy troche fotoradarów i lubią suszyć tam to śmigam regularnie i znam wszystkie miejsca już a akurat będę musiał do Gliwic podskoczyć audicą to tak myślę o skróceniu sobie czasu podróży :gwizdanie: ale oczywiście noc, pusta droga i ewentualna zwierzyna leśna
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Piraci :bicz3: jak na Poznań będziesz walił to posiane jest od Świecia do Bydgoszczy troche fotoradarów i lubią suszyć tam to śmigam regularnie i znam wszystkie miejsca już a akurat będę musiał do Gliwic podskoczyć audicą to tak myślę o skróceniu sobie czasu podróży :gwizdanie: ale oczywiście noc, pusta droga i ewentualna zwierzyna leśna zwierzyna leśna :gwizdanie: czyli w tym przypadku,jak będziesz jechał na ręcznym,to dojedziesz szybciej
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 czyli w tym przypadku,jak będziesz jechał na ręcznym,to dojedziesz szybciej No chyba Ty :polew: apropo takich ssaków leśnych w moim okolicach jest prawdziwe zagłębie.. w tamte wakacje, bodajże w lipcu między Lęborkiem a Wejherowem naliczyłem 16sztuk :polew: jeszcze kojarzy mi się jak w okolicach Świecia też mnóstwo takich stoi.. :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Piraci :bicz3: jak na Poznań będziesz walił to posiane jest od Świecia do Bydgoszczy troche fotoradarów i lubią suszyć tam to śmigam regularnie i znam wszystkie miejsca już a akurat będę musiał do Gliwic podskoczyć audicą to tak myślę o skróceniu sobie czasu podróży :gwizdanie: ale oczywiście noc, pusta droga i ewentualna zwierzyna leśna ja tam codziennie jeżdżę zachciało sie żonki ze świecia i do pracy mam 50km i zauważyłem że coraz to więcej rodaków zaczęło uciekać przed drogówką przynajmniej 2 razy w tygodniu jakieś akcje mam po drodze
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Tomek co z reszta osob z listy? w jakim sensie?
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 czyli w tym przypadku,jak będziesz jechał na ręcznym,to dojedziesz szybciej No chyba Ty :polew: apropo takich ssaków leśnych w moim okolicach jest prawdziwe zagłębie.. w tamte wakacje, bodajże w lipcu między Lęborkiem a Wejherowem naliczyłem 16sztuk :polew: jeszcze kojarzy mi się jak w okolicach Świecia też mnóstwo takich stoi.. :gwizdanie: W zeszla zime taka jedna rano wjazd do lasy lopata odsniezala :decayed: [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:42_________________________________________________ Tomek co z reszta osob z listy? w jakim sensie? Ci co nie zaplacili to jada w koncu czy nie?
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Rdzewek a Ty jedziesz do Jarosławca? w Sobotę może uda mi się przyjechać :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 czyli w tym przypadku,jak będziesz jechał na ręcznym,to dojedziesz szybciej No chyba Ty :polew: apropo takich ssaków leśnych w moim okolicach jest prawdziwe zagłębie.. w tamte wakacje, bodajże w lipcu między Lęborkiem a Wejherowem naliczyłem 16sztuk :polew: jeszcze kojarzy mi się jak w okolicach Świecia też mnóstwo takich stoi.. :gwizdanie: Przy wylocie z płatnej w nowych marzach w kierunku CSW stoi pare sztuk
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Rdzewek a Ty jedziesz do Jarosławca? no miga się kanalia
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 W zeszla zime taka jedna rano wjazd do lasy lopata odsniezala :decayed: [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:42 Ty się śmiej, ale tak z kilometr od mojej wioski ostatnio takie Rumunki stoją, i jak je rano alfons rozwiezie to pierwsze co podjazdy do lasu muszą odśnieżać mi jeszcze drogi do firmy nikt nie odśnieży a tam już przejazd jest idealny :polew: [no miga się kanalia Ciiii.. :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Rdzewek a Ty jedziesz do Jarosławca? w Sobotę może uda mi się przyjechać :gwizdanie: chicken
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ci co nie zaplacili to jada w koncu czy nie? wykładam za łajzy kase i na miejscu oddadzą ...chyba [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:47_________________________________________________ mi jeszcze drogi do firmy nikt nie odśnieży a tam już przejazd jest idealny :polew:
Łepski Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 wykładam za łajzy kase i na miejscu oddadzą ...chyba
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 wykładam za łajzy kase i na miejscu oddadzą ...chyba łepski,ale jest litr cytrynówy na łeb,jak ty se z tym poradzisz ...cos czuję,że tym razem,na plaże zawita jetta
Rdzewek_RdK Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzisiaj śmigałem quadem po plaży i muszę przyznać że tragedii nie ma, chociaż woda jeszcze nie ta :polew:
Rekomendowane odpowiedzi