Bieniek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Matarnia albo skwer :gwizdanie: Nie musisz przyjezdzac :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wiem, ale lepiej zrobić Ci na złość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 więc jutro u Olego ale tak na 20stą bo mam robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nom , wkoncu w domku wiec jutro u Ola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 można coś wymyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 wymyslone już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 od niedzieli walka z tym oto czymś Poszło glinkowanie + polerka ręczna Megs UC + AG SRP + póki co jedna warstwa Colli 476s. Efekt gładkości lakieru i koloru jest mega! (gorzej z rysami, ale dużo zostało zamaskowanych) jest generlanie mega ok na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 fajna felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ej no wczesniej niz 20 jutro....Umowmy sie na 18:30,a reszta bedzie sie zjezdzac.I odpalamy grilla.Kto jutro bierze wegiel???? od niedzieli walka z tym oto czymś Poszło glinkowanie + polerka ręczna Megs UC + AG SRP + póki co jedna warstwa Colli 476s. Efekt gładkości lakieru i koloru jest mega! (gorzej z rysami, ale dużo zostało zamaskowanych) jest generlanie mega ok na żywo Robisz to uslugowo,czy hobbystycznie?? [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 22:07_________________________________________________ Nom , wkoncu w domku wiec jutro u Ola Jak tam moja kierownica?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 jak Lodówa ma moje koła to mogę Wam 100kg koksu przywieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Mam małą proźbę jak ktoś mieszka w poblizu tych aukcji i da by rade obejrzeć te samochody czy nadają się do czegos to był bym bardzo wdzięczny http://moto.allegro.pl/audi-a4-limuzyna-diesel-klimatronik-i1554737220.html http://otomoto.pl/audi-a4-C18397213.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 pierwszy: napisz do jozek726 drugi: napisz w spoty kuj-pom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 O Panie.Wlłoclawek to kujawsko-pomorskie juz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Robisz to uslugowo,czy hobbystycznie?? robie to i usługowo i hobbystycznie głownie zajmuję się wnętrzami aut póki co, jednak jest tez opcja z zewnatrz, tylko narazie zbieram na maszyne do polerki nową, ale jakies mycia, glinkowania, woskowanie itd itd bez problemu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11979.0 w tym temacie sa zdjecia niektorych z wielu moich prac tylko jeszcze poszedł dach do impregnacji na poczatek poszedł dach... czyszczenie APC Megsa + impregnacja 303 Fabric Guard wyczyszczony dach (troche przykurzony) a tak sprawuje się woda na nim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mycie,glinkowanie i woskowanie to akurat moge sobei sam zrobic Bardziej chodzilo mi o polerke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Mam małą proźbę jak ktoś mieszka w poblizu tych aukcji i da by rade obejrzeć te samochody czy nadają się do czegos to był bym bardzo wdzięczny http://moto.allegro.pl/audi-a4-limuzyna-diesel-klimatronik-i1554737220.html http://otomoto.pl/audi-a4-C18397213.html Pozdrawiam zadzwoń do typa napisz mi na jakiej ulicy stoii to jeszcze dziś moge podjechać chodzi o 1 link oczywiście[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 18:21_________________________________________________znam tu ludzi to bede wiedział od kogo on i czy był składany z przystanków MZK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 thx za kielbaske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 thx za kielbaske spoko nie dziękuj przecież zapłaciłeś mi za nią 320 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi