Chyzyyy Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam Was, Od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 i mam problem z nalotem na plastikach. Jest to jakby dodatkowa warstwa na plastiku. Bardzo widoczne jest na klawiszach od Navi czy drzwiach w okolicach przycisków do otwierania szyb. Miał ktoś taki problem i bezboleśnie się go pozbył? Ja spróbowałem delikatnie zetrzeć ten nalot i uszkodziłem przycisk Navi ;/ Jakieś rady?
jacek70 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 A próbowałeś to zmyć płynem do mycia naczyń?
kkam Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 To raczej nie jest nalot. B6 z początku produkcji miało plastiki pokrywane czymś gumowym. Z czasem to się wyciera i są ślady. Pozostaje wymiana na niepowycierane elementy
jacek70 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja się tego pozbyłem. Najpierw umyłem a potem starłem.
dynamiquedci Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Myjesz zmywaczem do paznokci, schodzi wszystko do czystego plastiku
Rekomendowane odpowiedzi