Pitek87 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam proszę o poradę ponieważ jak każdy użytkownik chciałem rano sprawdzić olej wyciągam miarkę wycieram wkładam spowrotem i wyciągam i końcówka została w środku pewnie spadła całkowicie do miski olejowej i moje pytanie co dalej zrobić czy silnik sie nie uszkodzi? Opinie są podzielone jedni tak drudzy tak proszęwas o odpowiedz. Halo jest ktoś tu można z tym jeździć? czy nie
Banan Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Napisz jeszcze większymi literami i bardziej pogrubionymi na pewno ktoś odpowie wtedy Jedyna opcja to że może zablokować smok pompy oleju ale chyba ta końcówka jest mała , bo jeśli dobrze rozumiem to w misce została ta plastikowa końcówka?
Pitek87 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 Rozgrzałem silnik spuściłem olej nie wypłynęła, odkręciłem miske i w misce lezała cała końcówka niebyło szans zeby wypłynęła ponieważ miska ma w środku jakby przegrody. Temat zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi