hannab Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 mam mianowicie taki problem, że obudowa kluczyka jest bardzo zniszczona i chciałbym tylko ją wymienić,immo i wszystko ok. czy jast taka możliwość i jeżeli to gdzie?
slaweq Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Mozesz wymienic sama obudowę, jednak ori jest dośc droga (ok 100 zł). Poszukaj na allegro
fafcin1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam mam bardzo podobny problem jak kolega tylko że w moim przypadku chciałbym wymienić obudowę zwykłą (bez scyzoryka na zdjęciu pierwsza z lewej) na scyzoryk (na zdjęciu drugi od lewej) bo ten skrajny z prawej ma częstotliwość 434 MHz czyli raczej odpada. Słyszałem już różne opinie na ten temat więc pytam teraz was bo już nie jeden problem na tym forum udało mi się rozwiązać Auto do jakiego będzie kluczyk to Passat B5 1997r.
Krzy0 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Tylko przy wyciąganiu crypto(imo) musicie uwazac bo to jest szklane,najlepiej jak mini szlifierka obszlifujecie go do okoła niszcząc sary kluczyk
cieniasek1981 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam. Odswieze kotleta Mianowicie mam zuzyta obudowe kluczyka i chcialbym ja wymienic na allegro znalazlem za 62 zl http://allegro.pl/klucz-kluczyk-surowy-scyzoryk-obudowa-audi-i1576214080.html Czy juz ktos z Was to robil? Jak wyciagnac grot i ta elektronike. Jak go rozebralem ukazala mi sie plytka, ktora lekko podwazalem ale nie chciala odejsc od obudowy. Moze jest na to jakis spsob?
Grodek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Tylko się nie przytnij jak ja to zrobiłem. Tzn kupiłem taką obudowę bo chciałem to samo zrobić co Ty, a ukazała mi się po rozkreceniu starego taka* płytka, która nie pasuje do takich kluczy. Upewnij się czy środek bedzie Ci pasował. Ja np nie mogę dostać takiego kluczyka jak mam.. a te na allegro nie pasują. Fotka*.
cieniasek1981 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Obudowe mam identyczna jaka jest w aukcji. Kluczyk jest od b6 wiec plytka wyglada inaczej niz Twoja.
Marcino87 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Będzie pasowała ta obudowa tylko ciekawe jak z trwałością a nie lepiej ori kupić raz a dobrze ...
cieniasek1981 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Będzie pasowała ta obudowa tylko ciekawe jak z trwałością a nie lepiej ori kupić raz a dobrze ... Wiesz moze jak wyciagnac ta plytke co sie znajduje w srodku?? Ile moze kosztowac ori?
krupskim Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Po otwarciu kluczyka - tej częsci z płytka , podgrzej lutownica łebki nitów i lekko podważaj płytkę lub złap nit cienka pensetą - wyjdzie bez problemow. Tylko nie nagrzej za bardzo.
cieniasek1981 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Po otwarciu kluczyka - tej częsci z płytka , podgrzej lutownica łebki nitów i lekko podważaj płytkę lub złap nit cienka pensetą - wyjdzie bez problemow. Tylko nie nagrzej za bardzo. Ok. Dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi