Fenix90 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam Na początku chciał bym się przywitać. Jestem właścicielem audi od 2 miesięcy ale zaczyna mnie nurtować jedna rzecz. Mianowicie na tylnej małej szybce znajduje się naklejka fabrycznego autoalarmu. Niestety nie działa on, sprawdzałem zamykając się w środku etc. Macie jakąś wskazówkę od czego znaleźć szukanie? Z góry dzięki za pomoc. Z
prezesik Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Podejmij sie vagiem i sprawdz czy go jeszcze masz czy moze sama naklejka ci zostala Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:)
turzol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A czy jesteś pewny że to fabryczny alarm? Masz w tapicerce kierowcy przyciski do dezaktywacji ?
Fenix90 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Nie nie mam tych przyciskow wlasnie. Czekam na przesylke na kabel do vag. Powiedzcie mi tylko prosze gdzie szukac info na temat alarmu w vag?
prezesik Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) 45 dozór wnętrza o ile sie nie mylę Najlepiej podnieś tylna kanapę dokladnie siedzisko i zobacz czy po srodku masz sterownik od alarmu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 Września 2014 przez prezesik
prezesik Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Widziales rozmieszczenie alarmu u siebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Nie nie mam tych przyciskow wlasnie. Czekam na przesylke na kabel do vag. Powiedzcie mi tylko prosze gdzie szukac info na temat alarmu w vag? Nie masz tych przycisków czyli nie posiadasz fabrycznego alarmu
Onkel Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Moze to naklejka niefabrycznego alarmu... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Fenix90 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 No wlasnie sugeruje sie ta nalepka, wyglada bardzo profesionalnie. Moze jakis dealer w niemczech montowal swoje patenty. Bo jest tez dioda w drzwiach kierowcy i sobie mryga prawidlowo.
Onkel Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Dioda jest zawsze. W autach bez alarmu tez Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
makaba Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Montował ktoś w swojej B6 fabryczny alarm? Dla modelu B5 jest bardzo ładnie opisane jednak mało prawdopodobne aby instelacja elektryczna była podobna w B6.
oezy Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Czyli mimo, ze sa diody, a nie ma tych przyciskow przy schowku lewych drzwi to nie ma nawet podstawowego alarmu...?
turzol Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Czyli mimo, ze sa diody, a nie ma tych przyciskow przy schowku lewych drzwi to nie ma nawet podstawowego alarmu...? Tak, nie ma przycisków we wnęce drzwi = nie ma alarmu fabrycznego
makaba Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Ponawiam swoje pytanie. Czy ma ktoś jakieś informacje odnośnie montażu od podstaw fabrycznego alarmu w A4 B6? W swojej A4 nie mam wogóle alarmu a chciałbym zamontować oryginalny.
jaku8891 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Koledzy ja mam także pytanko odnośnie alarmu. Działa on u mnie poprawnie, ale po załączeniu się mrugają awaryjki i w środku słychać sygnał alarmu natomiast na zewnątrz nie ma dźwięku. Czy jest to normalne i czy jest możliwość jakiegoś podpięcia pod klakson czy coś aby dźwięk alarmu był słyszalny na zewnątrz w formie "straszaka"??
Onkel Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Nic na zewnatrz nie slychac czy slychac cicho?Taka jest syrenka ori ze ledwie ja slychac. Podobno jak sie podlaczy cos innego to blad wywala. Wysłane z G2
jaku8891 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 słychać jak się stoi obok auta, a w środku słychać normalnie choc nie jakoś strasznie głośno
Goofy Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Czy jest gdzieś mod opisujący montaż ori alarmu do b6 avant?
tom4275 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Czy jest gdzieś mod opisujący montaż ori alarmu do b6 avant? niema tego na forum, pisz do Kaja to Ci wiązkę ogarnie, mi właśnie niedawno robił, tylko ja mam o tyle lepiej że nie mam oddzielnego modułu pod alarm, a tak to Ci tylko potrzebne jeszcze czujniki w lampce, panel z przyciskiem i syrenka (sprawdź tylko czy MK ogarnia alarm bo ja musiałem wymieniać mimo że miałem w wersji high ) Edytowane 4 Października 2016 przez tom4275
Rekomendowane odpowiedzi