matibati2 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Jako, że moja strona po modernizacji forum gdzieś przepadła, postanowiłem na nowo stworzyć profil z autkiem.Auto: Audi A4 B6 Sedan 02/2003Silnik: AWX 1.9 TDI 131 KMPrzebieg: po zakupie 156000, aktualnie 242000Kolor: czarna perłaW moich rekach od 04/2009Wyposażenie zewnętrzne:Przedni zderzak s-lineTylny zderzak s-lineProgi B7 DTMGrill pakiet schwarzPakiet chromXenonOświetlenie LED tab. rej.Automatycznie otwierana klapa bagażnika Wycieraczki aeroPDC tyłZawieszenie:Zawieszenie gwintowane Weitec Hicon GTWyposażenie wewnętrzne:4x elektr. szyby, domykane z pilotaGałka S-linePakiet światłoPodgrzewane foteleRolety drzwi oraz elektryczna roleta tylnej szybyPodłokietnikPełny FISTempomatAIR BAG OFF pasażeraOsłony filtra oraz zbiorników spryskiwaczy i servoOsłony silnika oraz skrzyni Bluetooth QLusterko fotochroom Plany:Stabilizatory RS4Hamulce 320/288 (EST)Wydech downpipe plus dwie ruryBRD plus Chip na 200KMSkładane lusterka fotochrom plus pamięcWewnętrzne lusterko fotochrom plus CLH (EST)PDC przódRNS-EKierownica multi TT/B7 (EST)Kolorowy FISFotele Recaro plus pamięćPakiet schowekPo zakupie:Avus III 18" Rial Daytona 19" Lowdaily 2014 Edytowane 21 Grudnia 2014 przez matibati2
jozek726 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 wszystko ładnie, pięknie ale wklej inaczej te zdjęcia, tak żeby były od razu widoczne po wejściu w Twój temat, ułatwi to życie nam wszystkim plany fajne, jak byś chciał mam : Wewnętrzne lusterko fotochrom plus CLH + kompas
Wandej Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kręciliśmy się obok Twojego auta na lowdaily ale nie było właściciela
matibati2 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kręciliśmy się obok Twojego auta na lowdaily ale nie było właściciela Wiem, wiem. Z AndEiem poźniej trochę pogadaliśmy. Kurcze nie wiem jak wkleic te fotki normalnie, tylko tak dalo rade. Odnosnie lustra odezwe sie na pw.
jozek726 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) ok imgur.com zaloguj się tu , ładujesz zdjęcia i kopiujesz link z oznaczeniem "forums" Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez jozek726
matibati2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Odswieze troche temat bo wpadlo przede wszystkim pare gratow, a i plany tez sie lekko pozmienialy Hebelki: Tu po regeneracji: Planowany montaż dopiero na wiosne wraz z zacnym letnim setupem W międzyczasie wyczyszczony i zaslepiony zostal EGR: Polecam wszystkim takie rozwiazanie, moze troche z tym brudnej roboty, ale autko zdecydowanie lepiej sie zbiera. Do Avusow wpadly dystane H&R; Przod 15 mm, tyl 20 mm Zimowa pora nowy letni felunek Speedline 19x9j ET 33: Edytowane 29 Stycznia 2016 przez matibati2
matibati2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 Powiedzmy, mogloby byc ciut nizej ale przy tym dystansie to obcierka
kenzi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 No widze że nowe koło już jest ,też mi się podobało , ale jeszcze zatęsknisz za avusem zobaczysz muszę sobie lejce kupić takie jak twoje z mf jakie koszta ?
instruktor83 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 avusy w b6 wyglądają idealnie, myślę że te koło pasuje jak strzał w 10
matibati2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 No widze że nowe koło już jest ,też mi się podobało , ale jeszcze zatęsknisz za avusem zobaczysz muszę sobie lejce kupić takie jak twoje z mf jakie koszta ? Pewnie za tesknie, ale trzeba isc do przodu. Przyszedl czas na wieksze kolo, zobaczymy jak sie ma tych bedzie jezdzilo. avusy w b6 wyglądają idealnie, myślę że te koło pasuje jak strzał w 10 Wygladaja fajnie, ale przy dobrze dopasowanych dystamsach. Pozatym sa troche uciazliwe z tym swoim et.
kenzi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 no nie da się powiększyć , chyba że to tak ma być
matibati2 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Mikolaj przyniosl maly gift: Edytowane 29 Stycznia 2016 przez matibati2
chopin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tu mnie jeszcze nie było Mati widzę ze lecisz z tematem Bardzo ładnie i widzę że z egrem sobie poradziles
matibati2 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Fajnie, ze wreszcie wpadles z tym egr walczylem dwa dni, ale bylo warto, zreszta dzieki za pomoc. Pozatym trzeba cos robic
chopin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Fajnie, ze wreszcie wpadles z tym egr walczylem dwa dni, ale bylo warto, zreszta dzieki za pomoc. Pozatym trzeba cos robic Alez nie ma sprawy, tak jak mówiłem jesteśmy po to żeby sobie pomagać wpadam na weekend do wawy odwiedzić przyjaciół , jesteś ? Może jakiś mały spocik ? :D
matibati2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fajnie, ze wreszcie wpadles z tym egr walczylem dwa dni, ale bylo warto, zreszta dzieki za pomoc. Pozatym trzeba cos robic Alez nie ma sprawy, tak jak mówiłem jesteśmy po to żeby sobie pomagać wpadam na weekend do wawy odwiedzić przyjaciół , jesteś ? Może jakiś mały spocik ? :D Ostatnio malo bywam w Wawie, ale niedlugo gramy we Wrocku to sie odezwe Świetne to nowe koło Dzieki, ranty mam do zrobienia, ale jeszcze czas. Troche boje sie o to et (33) czy przy 19' nie bedzie obcierki.
Rekomendowane odpowiedzi