Onkel Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam. Nie mogę sam nic wymyślić więc może ktoś podrzuci dobry pomysł gdzie można zamontować włącznik DRL. Oczywiście, żeby nie było łatwo. Nie mam bixenonu czyli jest ręczna regulacja świateł ale za to mam ori CLH. Więc obok włącznika nie mam gdzie dołożyć włącznika (chyba, że o czymś nie wiem) a chciałbym go mieć żeby podłączyć moduł DRL. Mam taki włącznik jak na foto, więc nie mam jak do niego dołożyć DRL :/
lizik Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tez jestem ciekaw jak to rozwiazali ori xD chyba ze DRL wystepowal tylko z autom. regulacja zazdraszczam CLH xD Sent from my iPhone 5S
instruktor83 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 mam to samo i też mnie to gnębi
kdawid Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 fabrycznie drl był tylko w b7 z xenonami a więc z automatyczną regulacją wysokości więc nie było problemu
Onkel Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 To wiem. Zastanawiam sie tylko gdzie w takim razie dac wlacznik DRL... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
GRESTA88 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Rozwiązaliście to jakoś bo mam ten sam problem :/
pajda Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Rozwiązaliście to jakoś bo mam ten sam problem :/ to co ci te poziomowanie ? zrób jak to ma fabryka drl + chl
nitroo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja to rozwiązałem. Przełącznik CLH odpowiada u mnie zarówno za CLH, jak i za DRL. Dwa w jednym.
Onkel Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zakladales z przekaznikiem czy bez?
_quattro_ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zakladales z przekaznikiem czy bez? Powinno być z przekaźnikiem bo sam włącznik jest delikatny i może nie wytrzymać przenoszenia napięcia.
GRESTA88 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Rozwiązaliście to jakoś bo mam ten sam problem :/ to co ci te poziomowanie ? zrób jak to ma fabryka drl + chl Po to żeby regulować wysokość świateł ?
pajda Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Rozwiązaliście to jakoś bo mam ten sam problem :/ to co ci te poziomowanie ? zrób jak to ma fabryka drl + chl Po to żeby regulować wysokość świateł ? ile razy tego użyłeś ?
nitroo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Z przekaźnikiem montowałem. W warsztacie masz instrukcję do tego. Podepnij tak, jak Ci napisałem - ja tak mam, a i tak praktycznie tego nie używam, bo dzienne zawsze u mnie są włączone
Rekomendowane odpowiedzi