xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 witam wszystkich mam kilka płyt do przegrania i okazuje się że są zakodowane czy jest jakiś program do tego typu zadań aby to rozkodować bez problemu ?
cabanmat Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Alcohol 120% ? To kolego zadałeś pytanie rodem z czasów kaset VHS...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2014 no widzisz ale poradziłem sobie jakoś programem clonedvd i jakoś poszło na kompa lecz teraz się okazuje że nie chce tego czytać kino domowe bo jakiś dziwny formacik jest i teraz poszukuje jakiegoś programu do przerobienia tego na divix o ile sie da
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 dzięki wypróbuje go zobaczę czy sprosta
szakal222 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Anyvideo conwerter .z dowolnego formatu na dowolny a na kino domowe rob sobie format avi .i powinno grac Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez szakal222
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) ok dzięki już zainstalowany teraz tylko trzeba wypróbować no dobra program zrobił co miał czyli prze conwertował do AVI i kino domowe teraz czyta to tylko że to było wtedy nagrane jakś w dvd-video i teraz mam to tak jak na foto czy da radę to połączyć w jeden ciągły film Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez xXPiotrekXx19
Rekomendowane odpowiedzi