bartasg1 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Witam, telefon się łączy z bluetooth ale nie kopiuje się książka, wyświetlają się gołe numery bez nazw :/ mam polską wersję systemu od kolegi z forum tel Samsung S4 mini można coś z tym zrobić? można zaktualizować sam bluetooth tą płytą nr2 z zestawu trzech płyt audi. nie stracę języka PL?
mcemsi Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Mam to samo w HTC ONE V , u żony w HTC Desire X za to wszystko idealnie. Gdzies pisali zeby odrzucac w telefonie prosbe o dostep do ksiazki i kontaktow , bez efektu jednak. Inny ROM w telefonie tez nie pomaga.
marc1n Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Można zrobić listę telefonów jakie nie maja problemów z połączenie przez bluetooth i lista kontaktów. Edytowane 5 Września 2014 przez marc1n
simon__75 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 U mnie na Samsungu SIII kontakty widzi....wszytsko jest pięknie do momentu jak z MMI nie wybiore numeru. Wybieram numer....dale CALL ... niby łączy ale po chwili robi disconnect. Odbierać połączenia mogę ale czasem z wybieraniem mam kłopot :/ Z Samsungiem S5 wszystko działa bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi