Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Pytania do tych, co jeżdzą 170konnym dizelkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :)

Mam takie pytanko dla tych którzy mieli okazję jezdzić lub jeżdzą czwórką ze 170km silnikiem po 2005 r. A mianowicie kiedy hamuje silnikiem to przy obrotach od ok. 2400-1900 dlawi, szarpie go troche, najbardziej jest to odczuwalne kiedy są włączone biegi 3 i 4. :no: niewiarygodne jak na audi (wieloma autami jeździłem i pierwszy raz mam coś takiego), nie wiem czy coś się zepsuło, czy nie :D autko mam już miesiąc, nie od nowości, ok 25000tyś km przejechane kiedy go kupiłem, wiec nie wiem czy takie zjawisko ma być i jest od urodzenia... :blink: Dzieki za info :)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :)

Mam takie pytanko dla tych którzy mieli okazję jezdzić lub jeżdzą czwórką ze 170km silnikiem po 2005 r. A mianowicie kiedy hamuje silnikiem to przy obrotach od ok. 2400-1900 dlawi, szarpie go troche, najbardziej jest to odczuwalne kiedy są włączone biegi 3 i 4. :no: niewiarygodne jak na audi (wieloma autami jeździłem i pierwszy raz mam coś takiego), nie wiem czy coś się zepsuło, czy nie :D autko mam już miesiąc, nie od nowości, ok 25000tyś km przejechane kiedy go kupiłem, wiec nie wiem czy takie zjawisko ma być i jest od urodzenia... :blink: Dzieki za info :)

250000 tys w 3 letnim aucie :rolleyes: rozumie ze auto jeździło jak Kamazy na Syberii czyli nie gaszono w nim silnika od kiedy go pierwszy raz odpalili :)

Opublikowano

ja mam turbo z BRD i coolery z BRD i nic takiego nie zauważyłem...

Opublikowano

250000 tys w 3 letnim aucie :rolleyes: rozumie ze auto jeździło jak Kamazy na Syberii czyli nie gaszono w nim silnika od kiedy go pierwszy raz odpalili :)

25.000 przejechał od kąd go kupił.. :doh1:

Temat BRD jest tutaj dość często poruszany.. niestety..

Opublikowano

Są dwie połówki BRD.Poczytaj to zobaczysz na którą natrafiłeś-tę lepszą czy(nie życząc)tę gorszą.

Opublikowano

Jakis dziwny, kosmiczny watek... pierwszy post z 2008 roku, a Wy go ciagniecie dalej... :gwizdanie:

Zamykam :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...