oyamabdg Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Witajcie, mam pytanie czy w klapie USA też rozróżnia się wersje lift i przedlift ? Wiadome jest, że w A4 przedliftem zamek jest wypukły i wciskany a w lifcie już na równo z tą listwą i nie służy do otwierania klapy, tylko jest to elektrycznie. Przed chwilą widziałem fotke A4 FL z klapą USA i widziałem, że zamek był wypukły. Wyjaśniłby mi ktoś to ? Bo myślałem o takiej klapie a nie chce kupic czegoś co nie będzie pasowało. Pozdrawiam
oyamabdg Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 Dzięki za odpowiedź. Jak to się ma wtedy do elektrycznego otwierania klapy ? pozdr Nikt nie pomoże?
Pulpit Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 jakoś na dniach będę ogarniał ten zamek u siebie, to Ci powiem, ale raczej zamek z przedlifta i koniec tematu
oyamabdg Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 Dzięki za odpowiedź Kolego, jak ogarniesz temacik to daj znać czy bezproblemowo poszło.
Turboniasty Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) i ja chętnie poznam rozwiązanie, jeże już kilka dni bez możliwości normalnego otwierania bagażnika Edytowane 23 Października 2014 przez Turboniasty
zakwas1 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witajcie.Odgrzewam. Ktoś orientuje się co trzeba przerabiać w sedanie po II lifcie z tą klapą ?
Rekomendowane odpowiedzi