chudy30 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Cześć wszystkim poszukuję dobrego znawcy od aut z grupy vag a dokładniej od audi a4 1.8 20v mam problem z silnikiem którego nikt nie umie naprawić,stał u elektryka i u mechanika i żaden z nich nie jest w stanie go naprawić a oznaki jakie występują to jadąc nim z rana jedzie bardzo dobrze a gdy jest rozgrzany i wcisnę gaz to auto się dławi i nie morze jechać ale to nie jest zawsze,wymieniłem w nim już świece przewody cewkę elektro hydro napinacz z łańcuchem zmiennych faz,mam też wypadanie zapłonu
POWER-KRIS Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Czujnik temperatury do wymiany lub przepustnica do czyszczenia. Podjedz do Łomży i przy BP na Poznańskiej przy torach Speed czy Perfect Serwis wszystko zrobią. Edytowane 7 Września 2014 przez POWER-KRIS
chudy30 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 kolego sprawdzaliśmy czujnik temperatury jst dobry i przepustnica utrzymuje swoje parametry,każdy kto słyszy o tym stawia na sterownik silnika audi zrobione bez niczyjej pomocy sam z kolegą to ogarnąłem
Klejk Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 kolego sprawdzaliśmy czujnik temperatury jst dobry i przepustnica utrzymuje swoje parametry,każdy kto słyszy o tym stawia na sterownik silnika audi zrobione bez niczyjej pomocy sam z kolegą to ogarnąłem Napisz co zrobiles
chudy30 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 po prostu została założona cewka oryginalna ale używana którą dostałem od kolegi a wywaliłem dwa zamienniki 1-HUKO syf 2-DELPHI następny syf auto z czytywało na kompie głupoty i walka trwała 3 miesiące a nikt nie umiał mi pomóc i w grom hajsu poszło na niepotrzebne części aż żal mi tyłek ściska a tu wczoraj po wymianie tej że cewki i skasowaniu błędów auto ożyło i zaczęło jezdzić tak jak wcześniej
Rekomendowane odpowiedzi