Opublikowano 8 Września 201411 l Witam. Mam do Was pytanie, mam centralny zamek ( nie z pilota ) a wkładając kluczyk do zamka i przekręcając. Jeśli zostawię otwarte szyby i przekręcę mocniej kluczyk zamykając auto i przytrzymam to szyby zamykają się. Domniemam, że to jest moduł komfortu, nie jestem pewien dlatego pytam Was. I jeszcze jedno, czy to jest znak, że mam nowszy model pompki centralnego zamka ? Pozdrawiam.
Opublikowano 9 Września 201411 l W b5 nie ma modułu komfortu!A co do szyb, to tak jest w każdej z elektryką.
Opublikowano 10 Września 201411 l Autor Ale musisz tę funkcję zakodować. Czyli co mam przez to rozumieć ?
Opublikowano 10 Września 201411 l Ale musisz tę funkcję zakodować.Czyli co mam przez to rozumieć ?Vagiem zmieniając kodowanie kolego powiedz czego właściwie chcesz się dowiedzieć, to Ci pomożemy..
Opublikowano 10 Września 201411 l koledzy a powiedzcie co w takim razie steruje lampkami skoro nie mamy w b5 modułu komfortu chodzi mi o to że jak otwieram auto z pilota to od razu zapala sie podświetlenia wnętrza
Opublikowano 10 Września 201411 l W to się nie zaglebialem bo nie było potrzeby, ale przypuszczam ze też pompka w bagażniku. Pytasz tak, jakbyś przesiadl się z passata
Opublikowano 10 Września 201411 l nie tylko myślałem że jest u nas moduł komfortu i jak sie okazuje że go nie ma to właśnie mnie to zaciekawiło z tą lampką a nie przesiadałem się z passata tylko z toyoty
Opublikowano 11 Września 201411 l Autor Misiek 9980, interesuje mnie dokładnie dorobienie kluczyka z pilotem, ale nie wiem czy moja pompka centralnego obsługuje sygnał radiowy
Opublikowano 11 Września 201411 l Misiek 9980, interesuje mnie dokładnie dorobienie kluczyka z pilotem, ale nie wiem czy moja pompka centralnego obsługuje sygnał radiowy Jeżeli fabrycznie nie miałeś pilotów to nei ma takiej opcji. Jeżeli bardzo Ci zależy to musisz kupić pompke+ kluczyki/piloty pod daną częstotliwość. Jest gdzieś na forum rozpiska numerów pompek, jeżeli Cie interesuje taka imprezka Ja osobiście dorobiłem sobie niefabryczny alarm z dwoma kluczykami scyzorykami i jak sie przymruży oko to nawet piloty wyglądają jak orginalne Edytowane 11 Września 201411 l przez misiek9980
Opublikowano 11 Września 201411 l Misiek 9980, interesuje mnie dokładnie dorobienie kluczyka z pilotem, ale nie wiem czy moja pompka centralnego obsługuje sygnał radiowy Jeżeli fabrycznie nie miałeś pilotów to nei ma takiej opcji. Jeżeli bardzo Ci zależy to musisz kupić pompke+ kluczyki/piloty pod daną częstotliwość. Jest gdzieś na forum rozpiska numerów pompek, jeżeli Cie interesuje taka imprezka Ja osobiście dorobiłem sobie niefabryczny alarm z dwoma kluczykami scyzorykami i jak sie przymruży oko to nawet piloty wyglądają jak orginalne no pewnie ja mam tak samo nie fabryczny alarm i piloty typu scyzoryk i jestem zadowolony z działania. na forum nawet masz temat jak podłączyć taki alarm samemu jeśli jakieś małe pojecie o tym masz to myślę że samemu dasz radę
Opublikowano 14 Września 201411 l A kto wie jak zrobic zeby szyby sie same domykaly po zamknięciu z pilota? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 Września 201411 l z niefabrycznym alarmem też mozna mieć takie coś żeby domykały się szyby z tym że nie wiem jak to się robi bo sam tego osobiscie nie robiłem tylko ktoś mi to robił
Opublikowano 15 Września 201411 l Wszystko jest w instrukcji alarmu. Ja w jedną sobotę założyłem całość a nigdy wcześniej tego nie robiłem
Opublikowano 15 Września 201411 l Wiem jedynie to ze po zamknieciu auta z pilota alarm podtrzymuje prad jeszcze przez ok30 sek na ktoryms wyjsciu i to trzeba podlaczyc pod szyby ale jeszcze sie tym nie interesowalem. Dobrze mowie?
Opublikowano 16 Września 201411 l No i gitara. Mam wlasnie nowa zajawke na moda;) wlasnie skonczylem podgrzewane lusterka to teraz zamknę szyby z pilots;) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Września 201411 l Ja mam również dolozona centralne, aby mieć zamykane auto z pilota, tylko u siebie zrobiłem trochę inaczej, nie muszę trzymać pilota aby zamknąć szyby poprostu wysiadam z auta klik na pilocie, wpierw składają się lusterka a za moment lecą szyby
Opublikowano 17 Września 201411 l Ja mam również dolozona centralne, aby mieć zamykane auto z pilota, tylko u siebie zrobiłem trochę inaczej, nie muszę trzymać pilota aby zamknąć szyby poprostu wysiadam z auta klik na pilocie, wpierw składają się lusterka a za moment lecą szyby To normalne, każdy tak ma chyba
Opublikowano 14 Marca 201511 l Witam. Brak oświetlenia audi a4 b5 rok 99 co może być przyczyną ? Na stałe się zapalają.