stanley_30 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Witam . Mam pytanko co do turbiny. czasami jest tak , że jak jade to mam odczucie jakby turbina nie działala musze zgasic samochód , odpalic i juz jest dobrze nie wiem co sie dzieje moze ktos cos doradzi.
Iverson Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Zapraszam do działów: -Silniki Diesla -Diagnostyka VAG
grzes1150 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Dokładnie NOTLAUF!!! Prawdopidobnie zapieczone kierownice w turbinie i przeładowywuje ciśnienie. Silnik wtedy to wyłapuje i przechodzi w tryb awaryjny. Przy czymś takim więcej jak 120km/h. nie pujdzie - tak masz? Logi statyczne i dynamiczne powinny rozwiać wszelkie wątpliwości
stanley_30 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 Tak dokladnie sie dzieje 120km/h i nic wiecej pedał w podłodze a audiczka nie jedzie da sie cos z tym zrobic?
Stokrotka Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Wiem co czujesz mam to samo niestety, smarowanie kilka razy niestety nic nie pomoglo. Wczesniej byl zle ekspoatowany i teraz wychodzi wszystko. Moim zdaniem nic nie pomoze, procz wymiany na nowa. Zycze powodzenia.
M@rcus Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Moim zdaniem nic nie pomoze, procz wymiany na nowa. Zycze powodzenia. Jak to nic? A czyszczenie lub chociaż rozruszanie kierownic??? Sterowanie żaluzjami też czasem sprawia problemy. kierownice turbiny
Rekomendowane odpowiedzi