Borys90 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Witam serdecznie!Mam maly problem zwiazany z oswietleniem prawej strony auta (przod i tyl). Mianowicie chodzi o podswietlenie nog i drzwi. Dochodzi do tego brak oswietlenia wewnetrzego i brak sygnalizacji na FISie. Wszystko przy otwartych drzwiach oczywiscie. Nie bylo by nic w tym dziwnego, gdyby nie fakt, ze jesli otworze szeroko jedne i drugie drzwi i zamkne centralny na pilocie, to wszystko swieci, jak nalezy. Tak jakby dzialalo na odwrot :| Sprawdzalem bezpieczniki i kable. Niby jest wszystko OK. Nie wiem gdzie dalej szukac. Mikrostyk ? Tak nagle w jednych i drugich drzwiach ?
jacek70 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Albo mikrostyki, albo przewody pomiędzy drzwiami a słupkiem. Tak czy owak musisz sprawdzić.
Borys90 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Rozebralem dzisiaj zamek w przednich drzwiach. Dobralem sie do mikrostyku i dziala on kiedy wcisnie sie ten guziczek w momencie zamknietych drzwi :/ czy jest to objaw typowy dla wlasnie tego typu uszkodzenia czy moze problem tkwi w centralnym zamku ? Dodam, ze mam automatyczne zamykanie drzwi
jacek70 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 To że mikrowyłącznik się wciska to jedno ale sprawdź czy ma przejście (czy łączy).
Borys90 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Otworzylem go i wyglada, ze wszystko jest dobrze
Fido Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Może i wygląda ale nie o wygląd tu chodzi.
Borys90 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Ale skoro zapala lampki, to chyba jest ok ?
Rekomendowane odpowiedzi