Michalsek Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Witam. Mam problem z palaca sie kontrolka od poziomu plynu do spryskiwaczy i hamulcy. Mianowicie mimo dolania plynu do zbiorniczka do pelna kontrolka nie gasnie. Natomiast kontrolka od hamulcy pali sie rowniez caly czas mimo ze klocki sa nowe. Po podlaczenie pod komputer nie diagnoza nie wykazala zadnych bledow. Prosze o pomoc, moze mieliscie podobny problem?
Fido Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 hamulcy Jak już to hamulców. mimo dolania plynu do zbiorniczka do pelna kontrolka nie gasnie Sprawdź wtyczkę czujnika. Uzupełnij profil.
superbikes1983 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam, moj problem polega na tym ze mam licznik z poziomem plynu spryskiwacza, natomiast zbiorniczek bez, jak wylaczyc lampke? (kolorowy fis)
Madol1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam, moj problem polega na tym ze mam licznik z poziomem plynu spryskiwacza, natomiast zbiorniczek bez, jak wylaczyc lampke? (kolorowy fis) Musisz podłączyć do masy 1 pin z zielonej wtyczki z licznika. Opisywane na forum
Rekomendowane odpowiedzi