jarek_ns Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Fajna sesja, jaki masz aparat i obiektyw jesli mozesz zdradzic ? Ja otworzysz zdjęcie na G+ to z boku masz szczegóły i wszystko tam jest
miodzio Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 piękne auto .. a fotele bajka
Patrox Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Powoli przygotowuje sie do przeróbek mechanicznych, póki co zaczynam od tego co skutecznie obniży EGT:
Patrox Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) ty sie nie liczysz bo jestes znajomym:P A jak bedziesz chcial to i tak za free cie shamuje Edytowane 9 Października 2014 przez Patrox
Orzeł Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Patryczko tylko trochę uciążliwe będzie zdejmowanie co 2 tygodnie wydechu, żeby zawsze lśnił pod autem :-P
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 czekamy na foty po załozeniu
alvaro Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Dopiero teraz znalazłem ten wątek... Piękna jest
Gibons Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 To są chyba ori audi tylko przerobione tak ?
Patrox Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Dawno nic nie wstawiałem bo auto dośd długo stało w serwisie na naprawy reklamacyjne. W aucie załozyłem hamulce od RS5 które obecnie testuje. Przy okazji zostalismy przedstawicielem firmy która robi przewody hamulcowe w stalowym oplocie. Hamulec ori po założeniu stalowego oplotu juz sie poprawił o około 15%. Do tego komplet przewodów jest bardzo konkurencyjny cenowo i pasuje plug& play I porównaniu Hamulec od RS5 vs Ori tarcze Edytowane 3 Listopada 2014 przez Patrox
Orzeł Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ori ładniejsze i dotarte :-P... Skoro są duże heble to duża moc tez musi byc
Patrox Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Razem z hamulcami zrobilismy wydech prawie od poczatku do konca na dwóch tłumikach.
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak zawsze profi robota a czemu na dyfrze jest tak mokro ? olej ?
Patrox Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Padało tego dnia a przed wjazdem do hali jest mega kałuża
Patrox Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Plan był na ceramike, nawet miałem juz ja w rekach niestety rodzina sie powiększyła i trzeba marzenia zrównać z rzeczywistościa. Planuje od RS4 tylko musi mi wpaśc w rece
Rekomendowane odpowiedzi