bigjasiu Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 A czy czasem autko nie poszło/miało iść na handel...
Patrox Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 Jaki tam teraz jest przebieg ? Auto miało kiedyś jakaś przygodę ? 76 tys A czy czasem autko nie poszło/miało iść na handel... Tak miało isc, wstrzymałem sprzedaz bo chciałem pojechac na worthersee oraz kilka zlotów polskich. Wiekszość juz odbyłem wiec znowu idzie pod młotek bo czas na kupno coś na prawde grubego...
bigjasiu Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Jaki tam teraz jest przebieg ? Auto miało kiedyś jakaś przygodę ? 76 tys A czy czasem autko nie poszło/miało iść na handel... Tak miało isc, wstrzymałem sprzedaz bo chciałem pojechac na worthersee oraz kilka zlotów polskich. Wiekszość juz odbyłem wiec znowu idzie pod młotek bo czas na kupno coś na prawde grubego... To czekamy
majkel933 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Mam nadzieje ze jak wrócę z urlopu to bedzie nadal aktualne bo kupił bym ta A4!!!
Rekomendowane odpowiedzi