artur87 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 witam. dziś zauważyłem jakaś żółta kostke za schowkiem pod konsolą. dlaczego tak wystaje i do czego służy? dziekuje za odpowiedz http://www.directupload.net/file/d/3742/c5aa9szy_jpg.htm http://www.directupload.net/file/d/3742/tlhgyyef_jpg.htm
Gość cwiara Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Mi to wygląda na kostkę do zmieniarki.
Stichy Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 To jest kostka do ktorej sa wpiete kabelki do - AIR BAG OFF - Lampka podswietlenia nog - swiatelko w schowku Powinienes miec instalacje razem ze schowkiem Odkrec schowek i zobaczysz - pewnie bedzie tylko wpiac A do zmieniarki jest czarna
artur87 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 podświetlenia nóg nie mam i wyłacznika poduszki tez nie.
Slawek Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 podświetlenia nóg nie mam i wyłacznika poduszki tez nie. Czyli masz tam tylko podświetlenie schowka. Świeci Ci światło w schowku? Raczej nie.
artur87 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 faktycznie nie ma podświetlenia schowka. to aż taka duża kostka do jednej żaróweczki idze?
adadur Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 podświetlenie nóg i schowka jest na kostce bodaj brązowej wczepionej na tyle schowka - wszelkie żółte kostki tyczą się okablowania AirBagów
biggman Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 To na bank kostka od schowka, podepnij w schowek to ruszy oświetlenie schowka
amaradaar Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 albo nie rzuszy bo ktoś instalacje zajebsał ale tak czy siak to jest kostka schowka a taka duża bo jest do trzech rzeczy a że u Ciebie tylko lampka to obsadzone powinny byc tylko dwa piny albo może ktoś schowek zmieniał i kupił byle taniej
Rekomendowane odpowiedzi