Sławek10 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Cześć.Mam teraz obniżone zawieszenie(sprężyny żółte)tzn. od nadkola do ziemi jest 63,5 cm.Jak mogę podnieść przód o około 2-3 cm.
Gość spedyt Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Powinna pomóc wymiana sprężyn na fabryczne. A jak wysoko jest tył? Jak podniesiesz przód a tył będzie obniżony to będzie wydlądało autko jak byś woził cały bagażnik cementu na budowę Mam założone czerwone sprężyny i z przodu mam ok 63 cm i to mi nie przeszkadza.
Goran Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Najlepiej kup nowe spręzyny i po problemie bo z tym nic nie zrobisz ewentualnie porozmaiwj z kimś znajomym kto ma A4 na fabrycznym zawiasie może sie z Tobą zamieni na spręzyny PS. tylko ich nie rozciągaj bo takie przypadki też widziałem
Sławek10 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzięki za podpowiedzi,jak założę oryginalne sprężyny to mi si podniesie do 67 cm a ja bym chciał około65cm.
pre_pl Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 czyli masz obnizone auto gdzies o 35mm, jeśli chcesz mieć obnizone o 20mm to kup zestaw oryginalny obniżający auto, o tyle właśnie obniżały auto. Kody VAG takiego zawieszenia : 1BD, 1BE
Rekomendowane odpowiedzi