Halskii Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Witam W najblizszych dniach wystawiam swoja a4 do sprzedazy, Macie moze jakas dobra umowe ( autko jest sprawne w 100% az szkoda sprzedawac) nie mam nic przeciwko na przeglad w dniu sprzedazy jesli klient tego zechce, i po takiej sprzedazy nie chcial bym zwrotow , mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi
FAFAL Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Druki umów są np. na stronie motoallegro, możesz z tamtąd pobrać sobie Ja korzystałem właśnie z tego wzoru
Michas Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ja jak pare miesiecy temu sprzedawalem auto to umowe znalazłem na necie...praktycznie wszystkie z neta wygladaja podobnie.. dodatkowo zawsze mozesz dopisac swoje punkty i tak jak poprzednik pisał motoallegro albo otomoto tam są umowy do ściągnięcia i jest w nich wszystko....więcej do szczęścia raczej nie trzeba
domjenick Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Jako dodatek do tego wszystkiego dopisze ,jak wyglada to w Anglii,zawsze na umowie kupna-sprzedazy ,przede wszystkim auta starszego,uzywanego,jest dopisek ''sold as seen'',czyli sprzedane w stanie jakim widac-to jest zabespieczenie prawne wlasciciela auta,na wypadek,gdy sie cos popsuje po sprzedazy auta,nowy wlasciciel moze isc do kazdego mechanika i on ocenia,czy usterka byla przed kupnem auta i czy poprzedni wlasciciel ja ukryl,czy nie mogl o niej nie wiedziec-jesli nie wiedzial o tym,pieniedzy nie zwraca,lub nie placi za naprawe. Umowa gentelmenska jest gwarancja na jeden miesiac,po miesiacu bez usterek nowy wlasciciel juz musi zadbac o naprawe usterki wspomniales o przegladzie przed sprzedaza,w Anglii nikt tego nie preferuje,ze wzgledu na to,ze po przegladzie-auto jest sprawne,wiec nie ma mowy o zwrocie pieniedzy to jest dla informacji chcacych kupic auto na Wyspach
Sander Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Halskii ta a4 ktora sprzedajesz to czerwona quattro??
Halskii Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 tak ta czerwona w quatrro, sprzedaje ja ze lza w oku, gdyz wszystko w niej porobilem a teraz zmuszony jestem sprzedac...pozdrawiam dzis chyba wystawie ja na allegro
Sander Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 widzialem jechałes nia dzisiaj z kartka hehe
Rekomendowane odpowiedzi