krisssx Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Audi A4/S4 B6 Avant by Krisssx Moja Mała Czarna Bakteria images upload imag Marka: AudiModel: A4 S4 B6 AvantSilnik: 2.7 BITURBO +/- 300PSSkrzynia: 6 Bieg QUATRO ManualRok produkcji: 2002 Kolor: Ebony Black Pearl LZ9WFabryka :Lakier LZ9W Kierownica skórzana 4 ramiennaFotele kubełkowe SOULNawigacja NaviPLusXenon Pakiet ŚwiatłoRoletki w tylnych drzwiachTempomat Elektryczne szyby i lusterka Zwykłe zderzaki itd Oryginalne felgi 16" Taką przywiozłem brudna zaniedbana ;d ciężko palącą i łapiąca tryb awaryjny ;d Wyspałem sie po powrocie i wziołem ostro do pracy : PO KOLEI Punkt 1 Pakiet Sline Zewnetrzy Zderzak przód SlineZderzak tył Sline - aktualnie zderzak org a4 + dokładka B7 3.0tdiListwy Drzwi S4Lotka klapy Sline Zawieszenie Sline Znaczki Sline Grill S4Potem zawiozłem do zaprzyjaźnionego Lakiernika Po odbiorze :Felgi 8jx18 ET35 potem ABT 8,5JX18 ET35 Polerowane Aktualnie 8.5Jx19 ET32 Przyciemnienie Szyb z AtestemDzienne w obudowach Halogenów PUNKT 2 Wnętrze : Czarny Sufit Dekory Piano BlackFotele Pół skóry z Alcantara+ schowki+siatki+ Boczki Alcantra i Bose Kierownica 3 ramienna Multi B7RNSE+ softPełny Fis+ TempomatKolorowy BudzikDiody Ambitete Podświetlane Klamki Podświetlany Podłokietnik Podświetlany Wizytownik/Kubek CB Radio w schowku pasazera Wzkaźnik BOOST w kratce nawiewuW Planach : Swap z 1.9 TDI FWD na 2.7 BITURBO QUATRO -> ( NOSB PERFORMANCE) - WYKONANO Zawieszenie bilstein B8+ springi Sline -> WYKONANO Hamulce 320mm/288 -> WYKONANOLogo + Ramki A4 Klub Polska -> WYKONANOCzłonkowsto w B6 DIVISION -> ??? Listwy drzwi S4 -> WYKONANO Fmic pod Biturbo -> WYKONANO Custom Exhaust Magnaflow -> WYKONANO Osłony Silnika Carbon -> WYKONANO KROTKA PREZENTACJA AUTORSTWA NOSB PERFORMANCE TUZ PO TESTACH FILM https://youtu.be/b5941ie1Y_M <iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/b5941ie1Y_M"frameborder="0" allowfullscreen></iframe> https://www.facebook.com/pages/Nosb-Performance/226817620715480?ref=hl%C2%A0 AKTUALNE ZDJECIA screen shots imgur imgur upload a gif imageupload free image upload , , Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez krisssx
Marynarz____ Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) kolego masz z zewnątrz pełnego S Lina, a będziesz zmieniał na druciarstwo?? Jak dla mnie bez sensu. Wrzuć dokłądkę S Line na dwie rury lub tą z S4 Edytowane 17 Września 2014 przez Marynarz____
krisssx Opublikowano 17 Września 2014 Autor Opublikowano 17 Września 2014 myslałem nad s4 ale to czesc praktycznie do zdobycia a ASO zabija wydech mam juz przygotowany przed montazem wrzuce zdjeca tutaj zderzak z wydechem w fazie testów ;d bez lakieru itp oczywiscie koncówki bd inne niz na foto --->
Marynarz____ Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 co chwile u nas na forum pojawiają się zderzaki S4 do Avantów, gorzej z sedanami.
jozek726 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 auto fajne, felgi paskudne, zerwij te naklejki bo też nic ciekawego nie wnoszą do wyglądu auta, zderzak tylko s4 tył bo tak popsujesz inaczej całe auto. Na czarnym kolorze zderzak z s-line na 2 wydechy się gubi, dlatego tylko s4. Jak byś chciał to mam też lusterko fotochrom z kompasem czarne na sprzedaż a zderzak szukaj a na pewno znajdziesz, jak nie na forum to na allegro
krisssx Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 poszukam na alledrogo ;d o zerwaniu ich juz dłuższy czas mysle ;d fotochrom mam tylko nie założone jeszcze jakie ładne felgi polecacie do tego samochodu? firma model oraz dokłądne dane wzgledem szerokosci et itp wielkosc 18cali
krzysiekvtec Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Fajny czarnuch, działaj i bezawaryjnosci :-)
Marynarz____ Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 jak lecisz na wygląd to wrzucaj 18" i większe, jak chcesz zachować komfort to wrzuć 17", model hmm- coś w dobrej kasie to wrzuć fele od RS6 C5 lub popularne AVUS III, jak chcesz coś bardziej nietypowego to wrzucaj DTM'y, możliwości są duże, a także możesz pobawić się kolorystyką, np. zamiast typowych srebrnych malnąc w grafit lub czarny mat. Ja akurat mam całe czarne auto ze zderzakiem od s line takim jak Ty (bez wycięć na rury) i wygląda fajno- wcale się nie gubi (oczywiście jak jest umytry )- moje zdanie jest takie, że jak masz TDI to nie wrzucaj wydechów, bo wyścigówki z niego nie zrobisz... i mi np jako jednemu z nielicznych nie podobają się wystające rury z tyłu, wole taki bardziej CLEAN look (bez naklejek, zbędnych znaczków- znaczków s line na bokach też nie przyklejałem, chociaż mam pełny s line wrzucony, wystających rur itp.)
krisssx Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 rozumiem dziękuję za trafne sugestie bardziej podchodzą mi te DTM wiele ciekawych wzorów , od rs6 miałem juz kilka razy w rekach i zalozone nawet ale jakos mi nie podchodziły mozliwe ze po zimie cos ciekawego założę mam na oku tez O.Z 19 cali z ładnymi rantami przód 8.5 tył 9.5 ale tutaj tkwi dylemat ( zawieszenie ciagła naprawa) ten wydech daje mi duzo do myslenia uwazam ze gdy oddadza mi zderzak od malowania podłoże to na samochód zrobie zdjecie i wrzuce do oceny która pewnie pomoze mi wybrac Naklejki z maski juz usunięte
Marynarz____ Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 jeśli chodzi o rozmiar 19" i naprawę zawieszenia- większość pewnie powie Ci zakładaj, będziesz zadowolony. Ja kiedyś założyłem nawet temat, jak tam z trwałością zawieszenia na większych felgach. Zawieszenie dostaje bardziej po d*pie na większych felgach i na pewno częściej będziesz odwiedzał warsztat, na wymianę jego elementów. Dla mnie najlepszym połączeniem komfortu i wyglądu jest felga 17", większe to już męczenie się na każdej dziurze i uważanie żeby felgi nie obetrzeć...
krisssx Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Wracajac do modyfikacji wydechu ;dz czegos takiego :Wydech 1.8T FWDKoncówki 90mmOsłona termiczna oryginałZderzak b6 + dyfuzor b7Wyszło takie coś na co patrza przechodnie ;d , Edytowane 21 Września 2014 przez krisssx
MARCIN607 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Fajnie wyszło. Wał 19" coś ala rotifor jak,miał Hammer. A,jak 18 to avus III. Józek ma na niebieskiej takie. Co jeszcze cidkawego może być. Rs6 c5. Wzór Rs4-tylko et będzie czterdzieści coś wiec dystans bedziew potrzebny. Ale ja osobiście walnalbym prosiaki. Jeszcze takiej b6 u nas nie ma. A,koło jest słuszne tylko tu znowu 19".
krisssx Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Rant pomniejsza.. Myślałem nad kołem z porsche ale jaki kolor? ;d Niedługo dam nowe zdjęcia ;d Z PODZIEKOWANIAMI DLA KOLEGI WANDEJ POLECAM ZESTAWY HAMULCOWE TEGO PANA PONIZEJ ZDJECIA Z EFEKTU JEGO I MOJEJ PRACY ;D 320MM BY WANDEJ + 18X8.5X35 ORYGINAŁ ABT
Armi Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Fajnie wyszło. Wał 19" coś ala rotifor jak,miał Hammer. A,jak 18 to avus III. Józek ma na niebieskiej takie. Co jeszcze cidkawego może być. Rs6 c5. Wzór Rs4-tylko et będzie czterdzieści coś wiec dystans bedziew potrzebny. Ale ja osobiście walnalbym prosiaki. Jeszcze takiej b6 u nas nie ma. A,koło jest słuszne tylko tu znowu 19". Widzisz miałem B6 na prosiakach ale poszły z B5. Czasem żałuję Podjebki Roti ale Hammer są takie sobie. Na dobrych zdjęciach wyglądają ekstra ale na żywo są przeciętne bo nie są błyszczące. Jeśli Roti to ori. Rant pomniejsza.. Myślałem nad kołem z porsche ale jaki kolor? ;d Niedługo dam nowe zdjęcia ;d Z PODZIEKOWANIAMI DLA KOLEGI WANDEJ POLECAM ZESTAWY HAMULCOWE TEGO PANA PONIZEJ ZDJECIA Z EFEKTU JEGO I MOJEJ PRACY ;D 320MM BY WANDEJ + 18X8.5X35 ORYGINAŁ ABT Hamulce Felga hmm
Marynarz____ Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 szczerze: hamulce super, felga paskudna
Bielun22 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 jak kolega wyżej ...heble+ felgi-
krisssx Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) doszły dzis SPRYSKIWACZE MGIEŁKOWE + ADAPTERKI NOWKI Z ASO ;D spryskiwacz podgrzewany w aso 120zł/szt adapterki niecałe 4zł/szt Teraz to szybę czystą zawsze mam ;d Gdyby komus było potrzebne : w takich opakowaniach dostałem : Doszło RNS E + KIERA B7 3RAMIENNA MULTI CHROM Zdjęcia wkrótce Podziękowania dla Wirus oraz wookash Doszło RNS E Podziekowania dla Wirus ORAZ KIEROWNICA B7 MULTI + CHROM Podziekowania dla Wookash W trakcie heble tył 288 Przygotowuje znów Wandej Edytowane 19 Października 2014 przez krisssx
Goldeq Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 To w a4 B6 nie było seryjnie spryskiwaczy mgłowych ?? od tourana pasują P&P ??
Rekomendowane odpowiedzi