Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy temat :good: Choć to zapewne dlatego, że mam z wyglądu prawie identyczną, a z modami celujemy prawie tak samo :D

Choć ja poszukiwania takiej kierownicy zakończyłem... Zakupami xenonu :decayed:

Powodzenia w dalszych modach ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie ale nie przesadzajmy:-) są lepsze:-) ale dziękuje:-) już czekam aż wreszcie wrócę do Polski i wreszcie zacznę zakładać to do kupiłem ,jeszcze tydzień i powrót , zakłdadanie zderzaka i grilla s line , i kiera z b8 plus oczywiscie koła letnie 18 :-) :-) , bo w końcu jest już wiosna:-) a bixenon tez mam w planach ale gdzieś w okolicy wakacji:-)

Wpadły dzisiaj chrom pokrętła do RNS-E :naughty:

IMG_0710.jpg

Do tego wreszcie wpadł kabelek z kufatec.de do oświetlenia led

IMG_0711.jpg

i do kółek tylnych :) by lekko wyszło :grin: dystansik :)

IMG_0713.jpg

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Dzieje się kolego . :thumbup1:

Dzięki wielkie ale nie przesadzajmy:-) są lepsze:-) ale dziękuje:-) już czekam aż wreszcie wrócę do Polski i wreszcie zacznę zakładać to do kupiłem ,jeszcze tydzień i powrót , zakłdadanie zderzaka i grilla s line , i kiera z b8 plus oczywiscie koła letnie 18 :-) :-) , bo w końcu jest już wiosna:-) a bixenon tez mam w planach ale gdzieś w okolicy wakacji:-)

Wpadły dzisiaj chrom pokrętła do RNS-E :naughty:

IMG_0710.jpg

Do tego wreszcie wpadł kabelek z kufatec.de do oświetlenia led

IMG_0711.jpg

i do kółek tylnych :) by lekko wyszło :grin: dystansik :)

IMG_0713.jpg

Jakiej grubości dystans ?

Opublikowano
  • Autor

11mm na oś :)chcę żeby tylne koła zrówanły się z rantem , albo nawet lekko wyszły , taki jest cel :)

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Ja mam 11mm i uważam ze jest trochę za mało przy ET 43 . 15mm było by ok.

Opublikowano
  • Autor

we środę zakładam koła letnie plus dystans to zobaczę , ale pewnie tak jest jak mówisz , w miarę jedzenia apetyt rośnie :) kiere też dopiero w środę założę to się pochwale

Opublikowano

Spoko Mateusz sam ocenisz moze bedziesz miał możliwość wymienić na szersze . Czekam na foty .

Opublikowano

Mateusz, montuj eibacha przed zalożeniem 18stek, bo efektu nie bd ;D

Opublikowano
  • Autor

masz na myśli sprężyny? :)

Opublikowano

Ja na tył wrzuciłem 15mm, które mi zostały po Passacie ;) Moim zdaniem jest ok ;)

Opublikowano

masz na myśli sprężyny? :)

tak sprezyny;)

Opublikowano
  • Autor

A mógłbys mi polecic jakis konkretny zestaw ?:-)

Opublikowano
  • Autor

Mały przedsmak :)

IMG_0722.jpg

IMG_0724.jpg

Opublikowano

Kolego te zaślepki do spryskiwaczy jak sie tam trzymają mozna je jakoś przymocować bez tego całego mechanizmu który je wysuwa ?

Opublikowano

jasne ze mozna ja tak mam zrobione bo narazie nie mam sprysków śrubki wkrecone i trytytkami chycone zaslepki dodatkowo taśma dwustronna i trzyma

Opublikowano
  • Autor

tutaj na zdjęciu są akurat tylko tak przyczepione do celów fotografii :) ale jutro bede mocował spryski i zakłdał zderzak :)

Opublikowano

jasne ze mozna ja tak mam zrobione bo narazie nie mam sprysków śrubki wkrecone i trytytkami chycone zaslepki dodatkowo taśma dwustronna i trzyma

Dzięki .

Opublikowano
  • Autor

po paru miesiącach leżakowania moich ledów do tablicy rejestracyjnej z powodu braku odpowiedniego rezystora ,która zniweluje błędy żarówki, dziś wreszcie założone :):banan: oczywiście razem z przewodem z kufatec .de :) (niecałe 30 euro, ale naprawdę warto)

IMG_0729.jpg

Kolejną rzeczą było ogarnięcie zderzaka S-line :D wreszcie mam :) spryski również aktywowane :banan:brak jak na razie rameczki na tablice ale na dniach będę kupował

IMG_0730.jpg

Idźmy dalej :grin: pokrętła chrom na RNS-ie :) tutaj wielkie podziękowania dla kolegi Tom A4 :hi: sam bym tego nie ogarnął :facepalm:

IMG_0737.jpg

Jak gałeczki są w chromie nie wypadałoby by kiera była zwykła :) więc została założona i aktywowana kiera S-lina pikowana multifunkcja z b8 :)

IMG_0757.jpg

IMG_0746.jpg

Oczywiście 18 pora było już założyć :)

IMG_0761.jpg

Opublikowano

Solidny update :thumbup1:

Tylko czemu taka koza ja się pytam? :decayed: