Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a jest jakaś wielka różnica w montażu skrętnego czy nieskrętnego? czy to jest po prostu obojętne? :)

Opublikowano

Jest o tym temat potrzebujesz jeszcze moduł do skretnych po za tym wszystko to samo

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Maleńki prezent dla mnie z Lini gadżetów Audi :) cena była przyzwoita :D

20151229_175823.jpg

20151229_175853.jpg

Oraz coś dla samej Audiczki :D by w nowy rok weszła bardziej błyszcząca i jeszcze bardziej dopieszczona :naughty:

20151229_175739.jpg

kalendarz 2016 gratis :D

Opublikowano

Super prezenty:) jaka pojemność termosu , cena może być na pw;)

Pozdrawiam Andrzej

Opublikowano
  • Autor

pojemność termosu 0,7litra ,wygląda na większy,z tym ,że on ma dwa kubeczki , cena nie jest tajemnicą 138zł, plus wiele gratisów od sprzedającego , oczywiście nówka sztuka :)

Opublikowano

Z Alle... ?Podrzuć linka. Dzięki i pozdrawiam

Pozdrawiam Andrzej

Opublikowano
  • Autor

http://allegro.pl/termos-audi-oryginal-okazja-i5863452780.html

to była aukcja którą ja wygrałem , nie wiem czy on ma jeszcze więcej , ale możesz zapytać :)

Taka paczuszka wpadła dziś od Siemiana :D

20160104_132243.jpg

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Wygląda jak wielki, krzywy....... :grin: wydech od 2.7 tdi :wink: graty zakupu, fajny modzik do 1.9 tdi -wiem bo też mam :naughty: tak że tego.... wrzucaj go na auto i pochwal się fotami jak to siadło.

Opublikowano
  • Autor

to jest pierwszy element układanki :) wprawdzie największy :D ale brakuje mi jeszcze ulterów , myśle o 90 , jednej osłonki , i dokładki s line na dwie rurki

Opublikowano

:bry: mody :good: kosmetyki :good: gadżety Audi :good: ogólnie :git: będę śledził ;) Pozdrawiam

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano
  • Autor
FroS-t dzięks :D

Ostatnio spodobał mi się mod który kiedyś wykonałH4mm3R z tłumikiem , a dokładniej ze zmianą jego dźwięku :) postanowiłem sobie to wyrezać :)

Do tego niezbędny będzie ten mały przycisk :D wczoraj kurier przyniósł :)

20160105_163405.jpg

Opublikowano

Maniak :)

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano

To się chwali [emoji1]

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie lepiej końcowe tłumiki z esy?

Opublikowano

siema nie wiem jak teraz u nich ale jak ja chciałem u nich kupić końcówki ultera to zamówiłem końcówki 17 czerwca no i czekałem na paczkę ale nic nie przychodziło 27 czerwca napisałem do nich co z moja paczka i dostałem odpowiedz ze nie maja aktualnie na stanie końcówek i trzeba by jeszcze poczekać 2 tygodnie to zrezygnowałem z nich i zmówiłem tutaj http://www.kadex-tlumiki.pl/1880,Koncowka-ULTER-N1-90RS---oslash--90mm

Edytowane przez Tazio

Opublikowano
  • Autor

siema nie wiem jak teraz u nich ale jak ja chciałem u nich kupić końcówki ultera to zamówiłem końcówki 17 czerwca no i czekałem na paczkę ale nic nie przychodziło 27 czerwca napisałem do nich co z moja paczka i dostałem odpowiedz ze nie maja aktualnie na stanie końcówek i trzeba by jeszcze poczekać 2 tygodnie to zrezygnowałem z nich i zmówiłem tutaj http://www.kadex-tlumiki.pl/1880,Koncowka-ULTER-N1-90RS---oslash--90mm

w takim razie najpierw zadzwonie i zapytam czy posiadają

Nie lepiej końcowe tłumiki z esy?

nie wiem dlaczego ale wole pojedyncze bardziej mi podchodzą do sedana b7

Opublikowano

Jak bedziesz modził z tłumikiem? Masz już jakiś manual jak zrobic. Bo jak rozumiem, przyciskiem bedzie się otwierało przelot w tlumiku, ale myślałem, że takie bajery tylko w rs-owym tłumiku. Czy masz już jakis patent? :)

Opublikowano
  • Autor

jeszcze wszystko jest w proszku :) w fazie zbierania wszystkich potrzebnych części :) przed chwilą zamówiłem ultery ,oczywiście 90fi :)co do zmiany na dwururke wszystko fajnie wykonał kolega MAT1000 ,jego pracami się inspiruje :) zaś co do zmiany dźwięku wydechu to kolega H4mm3R fajnie ma to zrobione, chciałbym taki efekt :)

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Ale do takiego dźwięku 2.0 potrzebujesz :grin:

Edytowane przez TOM3K