Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie z ta zapalniczka chowana/przekrecana duzo zabawy jest z wyjeciem?

Trzeba odkrecic tunel

założysz amorki 1BE będzie równo

Gdzie kupowałeś swoje? ,bo chyba też niedawno wymieniałeś:-)

U dzika z forum, polecam :) ma bardzo dobre ceny na Sachsy. Dwa tygodie temu zmienialem

Opublikowano

Trzeba odkrecic tunel

U dzika z forum, polecam :) ma bardzo dobre ceny na Sachsy. Dwa tygodie temu zmienialem

Z Ciekawości, ile płaciłeś u dzika za te amorki? Wymieniałeś coś jeszcze czy tylko same amortyzatory?

Opublikowano

1800zł amorki + 650zł pro kit = 2450zł, za tą cenę kupi się już gwint np AP, nie lepszy wybór?

Ja placilem za sprezyny 580. Amorki to cos okolo 1tys. Wszystko nowe

---

Wejdz do mojego tematu tam masz opis i fotki. Wymienialem przy okazji wszystkie gumy, srubki, oslony, odboje, itp. Generalnie wszystko co sie dalo bo to juz nie byly duze koszta

Edytowane przez biggman

Opublikowano

Trzeba odkrecic tunel

Z Ciekawości, ile płaciłeś u dzika za te amorki? Wymieniałeś coś jeszcze czy tylko same amortyzatory?

Kolego na logikę krótsze sprężyny , krótsze odboje . Przecież pisałem Ci . Jak odkręcasz zawieszenie to pózniej nowe nakrętki i niektóre śruby .

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

Kolego na logikę krótsze sprężyny , krótsze odboje . Przecież pisałem Ci . Jak odkręcasz zawieszenie to pózniej nowe nakrętki i niektóre śruby .

I tak też zrobiłem więc to chyba nie do mnie:-)
Opublikowano

To było do mateusztbg . ;)

Opublikowano
  • Autor

A tak:-) Mateusztbg tak to wygląda u mnie:-) po zmianie sprężyn oraz odbojów oraz dodatkowych śrub nakrętek, amory jeszcze standardowe

20160409_101843.jpg

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Jak szaleć to szaleć kierunek biały a lampki skrętne :wink:

Ja w skrętne już się nie będę bawił .

A to czemu nie?

Opublikowano

Uważam ze sam bi xenon już wystarczy .

Opublikowano
  • Autor

Różnicy w pieniądzach między skrętnymi a nieskrętnymi są wręcz niezauważalne ,też studjuje ten temat teraz
Opublikowano

Różnicy w pieniądzach między skrętnymi a nieskrętnymi są wręcz niezauważalne ,też studjuje ten temat teraz

Zgadza się, a rezania tyle samo

Opublikowano

Czy jak się kupi bi xenon skrętny i nie zamontuje się modułu skrętu to czy będzie wywalać jakiś błąd ?

Opublikowano

Moim zdaniem jak zmieniać to tylko na skrętny! Tak jak mówisz różnica w kasie nie wielka, a efekt finalny o wiele lepszy i praktyczniejszy :wink:

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego na allegro z bi xenonów . Ktoś kupował prawą i lewą lampę osobno - można je tak wypolerować żeby się nie różniły od siebie ?

Opublikowano

Czy jak się kupi bi xenon skrętny i nie zamontuje się modułu skrętu to czy będzie wywalać jakiś błąd ?

Jak nie zmienisz kodowania na FIS to błędu nie będzie.

Opublikowano

Tak tak pamiętam co mi napisałeś, pytałem Mateusza czy też tak zrobił wymieniając same springu bez amorków :)

A tak:-) Mateusztbg tak to wygląda u mnie:-) po zmianie sprężyn oraz odbojów oraz dodatkowych śrub nakrętek, amory jeszcze standardowe

Całkiem spoko tylko ten przód trochę japa jeszcze.

Opublikowano

Mówiłem że wysoko to nie słuchasz :decayed:

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego na allegro z bi xenonów . Ktoś kupował prawą i lewą lampę osobno - można je tak wypolerować żeby się nie różniły od siebie ?

Marcin dopisz się do facebookowej grupy "Forum miłośników Audi" Jest tam pełno matołów i można często wyrwać graty z rozbiórki za 1/3ceny, dla przykładu kolega z miasta kupił kompletne lampy ori bixenony do a4 b7 za 500zł z WLICZONĄ WYSYŁKĄ ZA POBRANIEM :)

Opublikowano
  • Autor

Marcin dopisz się do facebookowej grupy "Forum miłośników Audi" Jest tam pełno matołów i można często wyrwać graty z rozbiórki za 1/3ceny, dla przykładu kolega z miasta kupił kompletne lampy ori bixenony do a4 b7 za 500zł z WLICZONĄ WYSYŁKĄ ZA POBRANIEM :)

To rzeczywiście grosze jak za bixenon:-)
Opublikowano

Bardzo tanio , już się zapisałem czekam na akceptację :naughty: