instruktor83 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No wlasnie nie kupiona:-( szukam używki ale chyba nie znajde ,to bede musial kupic nowke:-) żeby dobrze umocowac tablice w zderzaku s line potrzebuje dwóch osłon do tablicy tak? Tą ktora przyslania tablice i tą pod tablice? Zgadza się?:-) Recaro z B7 w ogóle jest mało, miałem takie z alkantarą, jak się pojawia to trzeba brać jak cena przystępna. No własnie tez zauważylem że ich nie ma praktycznie na rynku, a chciałoby się jeszcze z podgrzewana tylna kanapą:-) marzy mi sie ten mod:-) a powiesz mi czym się różnia recaro z b6 a b7? Oprócz stopnia zużycia napewno z racji wieku
MAT1000 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Różnią się plecami w przednich fotelach, są takie jak w fotelach zwykłych i s-line w B7, a tylna kanapa ma inne zagłówki.Co do ramki to można też taką do której przykręca się rejestrację, ale ta na okrywająca rejestrację jest ładniejsza
marcinch001 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No wlasnie nie kupiona:-( szukam używki ale chyba nie znajde ,to bede musial kupic nowke:-) żeby dobrze umocowac tablice w zderzaku s line potrzebuje dwóch osłon do tablicy tak? Tą ktora przyslania tablice i tą pod tablice? Zgadza się?:-) Recaro z B7 w ogóle jest mało, miałem takie z alkantarą, jak się pojawia to trzeba brać jak cena przystępna. No własnie tez zauważylem że ich nie ma praktycznie na rynku, a chciałoby się jeszcze z podgrzewana tylna kanapą:-) marzy mi sie ten mod:-) a powiesz mi czym się różnia recaro z b6 a b7? Oprócz stopnia zużycia napewno z racji wieku Ramka oryginalna taką jak ja mam składa sie z dwóch części samiej ramki i blendy która ustawia tablice rejestracyjną w odpowiedniej pozycji ta blęda kosztuje ok 100 zł nowa .
instruktor83 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzięki Marcin:-) jutro najprawdopodobniej zamawiam:-) Zamówione:-) 331zł z przesyłką pękło:-)
marcinch001 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zamówienie w getem ? Jaki w końcu kolor wybrałeś ?
instruktor83 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Oczywiście getem:-) kolor szary platinum tak jak sądziłeś:-) sprawdziłem i taki ma być:-) teraz pewnie około dwóch tygodni czekania:-)
instruktor83 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Objecane zdjęcia ledów tablicy rejestracyjenej:-) Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez instruktor83
instruktor83 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oczywiscie że oryginał:-) za tego typu zamienniki podziękował:-) do tego kabelek z kufatec.de:-) by błędu nie było:-)
instruktor83 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dzięki panowie:-) I jeszcze pare fotek z wczorajszego pucowania:-) Wiem wiem brakuje porządnych stołków:-) ale szukam recaro:-) I jeszcze dowód że polerka została zrobiona:-) Planów mam jeszcze odgroma:-) celem od samego początku jest s line! Z dodatkami z RS 4:-) pozdrawiam wszystkich:-)
instruktor83 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ah:-) :-) zapomnialbym wpadł również mały gadżecik do bagażnika,ori:-) z akcesoriów Audi:-)
instruktor83 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To sie nazywa pasja :-) teraa skupiam sie na szukaniu Recaro:-) między czasie oczywiście eibach:-)
marcinch001 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja się zastanawiam nad fotelami s-line tylko z B8 powinny pasować tylko nie wiem jak z kostkami .
instruktor83 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja zostane przy fotelach b7:-) z tym ze trudno trafić wlaśnie na egzemplarz z b7 ,jak są to z b6
Rekomendowane odpowiedzi