majkk Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Witam mam problem kupiłem komplet siedzeń z audi a4 b5 po lifcie a posiadam przed liftowe auto i niestety mam problem z tylnia kanapa bo niechce wejsc czy da sie to spasowac czy niestety nie ? Edytowane 20 Września 2014 przez majkk
cptolgierd Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Da się, trzeba popatrzeć i przerobić mocowania
majkk Opublikowano 20 Września 2014 Autor Opublikowano 20 Września 2014 A robił to ktoś kiedyś żeby jakoś mnie wieje wytłumaczyć ?
Arkadiush Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 kolego ja to robiłem jak coś odezwij się na Pw
majkk Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2014 Avant Ponawiam po dlugim czasie bo neistety wyjechalem i nie mialem jak sie tym zajac czy jest ktos w stanie mi to wytumaczyc dokladnie ? Gdzie co i jak przyspawac ?
Manto Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Avant Ponawiam po dlugim czasie bo neistety wyjechalem i nie mialem jak sie tym zajac czy jest ktos w stanie mi to wytumaczyc dokladnie ? Gdzie co i jak przyspawac ? Pytanie z innej beczki ale chyba nie ma sensu otwierać nowego tematu. Orientuje się ktoś czy da radę przełożyć fotele i kanapę z a6 c5 do a4 b5 przedlift?
MATIUS Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 wydaje mi się ze a6 ma inny system mocowania srodkowego w przednich fotelach tak jak passat b5 też miałem tą zagwostkę i opchnołem pół skóry z passata ogólnie rezać można ale chyba by trzeba się pobawić spawarką i wyciąć mocowanie z dawcy jak z tylną kanapą to już nie powiem
Rekomendowane odpowiedzi