Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na temat ciapatych pseudo-mechaników mógłbym napisać wiele.Bardzo często zdarza mi się poprawiać po nich robote.Szczytem ich braku kwalifikacji było założenie klocków hamulcowych blachą do tarczy :polew: .U nich liczy się własny biznes jak ma klucz do kół to już otwiera interes.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ci z bejrutu nie lepsi mamy kontrakt z jedna firma i maja pseudo konserwatora co czysci i doglada aut pomiedzy inspekcjami [co 6 tyg] wszystkie plyny pod korek :D

Opublikowano
  • Autor

"moi" anglicy-tez nie lepsi-pytali się mnie,co to za puszki metalowe mam koło filtra pow i obok pompy ABS-chodziło o przetwornice-wystarczyło popatrzeć,gdzie kable prowadzą... :gwizdanie: :kox::wink4:

Opublikowano

wiec tak jak widac panowie niby kraj madrych ludzi moze i jest ale gdy wszyscy polacy by nagle wyjechali to pozostalby tylko chaos i wieczny balagan :):wink4:

Opublikowano
  • Autor

madrych ludzi powiadasz... :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

no i widzicie wlasnie dlatego staram sie robic dlubanko przy aucie z "uzyciem" Polakow :decayed: a nie dosc ze sa lepsi to jeszcze wieeele taniejsi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no i widzicie wlasnie dlatego staram sie robic dlubanko przy aucie z "uzyciem" Polakow :decayed: a nie dosc ze sa lepsi to jeszcze wieeele taniejsi :gwizdanie:

no to masz fajnie,bo w mojej okolicy ,auta typu vag-to niestety,ale elektronikę to ja muszę ogarniać i im podpowiadać,co robić-iestety ogłaszają się pseudofachowcy,którzy kupili kabel do Vaga na Ebayu,ściągnął jakąś wersję vaga,poczytał jakieś fora internetowe i chce na tym zarabiać pieniądze,jak w 1,6 miałem problem z przepustnicą-gość mi mówi,ze przyjedzie i podepnie kompa i wszystko naprawi,bo takie auta ,,to się teraz laptopem naprawia-jebłem śmiechem i mówie-no to przyjeżdzaj,zobaczymy,co potrafisz-nie pokazał się...a szkoda,może bym się czegoś nauczył... :decayed::wink4:
Opublikowano

no to masz fajnie,bo w mojej okolicy ,auta typu vag-to niestety,ale elektronikę to ja muszę ogarniać i im podpowiadać,co robić-iestety ogłaszają się pseudofachowcy,którzy kupili kabel do Vaga na Ebayu,ściągnął jakąś wersję vaga,poczytał jakieś fora internetowe i chce na tym zarabiać pieniądze,jak w 1,6 miałem problem z przepustnicą-gość mi mówi,ze przyjedzie i podepnie kompa i wszystko naprawi,bo takie auta ,,to się teraz laptopem naprawia-jebłem śmiechem i mówie-no to przyjeżdzaj,zobaczymy,co potrafisz-nie pokazał się...a szkoda,może bym się czegoś nauczył... :decayed::wink4:

A ja sie ciesze ze i tacy sa przynajmniej mam co robic bo przynajmnej 2 razy w tygodniu mam auto po takich fachowcach ktorzy twierdza ze sie znaja :good:

Opublikowano

U mnie -Bristol - sytuacja z poważnymi mechanikami od VAG to pustynia i mega problem. Przetestowałem "specjalistów od VW/Audi" polaków i słowaków - mega tragedia - mieli na myśli chyba czasy B2 i 100-tek. Temat morze. Przetestowałem angielskie zakłady specjalizujące się w Audi itd. - wymieniacze i to na dodatek nie to co trzeba - przykład: "trzeszczenie" przy załączeniu kierunku - diagnoza: do wymiany przekaźnik (ten. z włącznikiem awaryjnych) - cana 60 f. Po naprawie bez zmian. Kolejna diagnoza: uszkodzony przełącznik kierunków (czytaj. wajcha kierunków z tempomatem). Wymiana 120 f. Koszt całkowity - 180 f !!! Kolejny przykład z czujnikiem ABS, wtyczką przy skrzyni (padł prędkościomierz i reszta zwięzana z tempomatem i innymi danymi na fis), kolejny przykład ..... quwa nie będę nic pisał bo nie będzie o czym na Zlocie rozmawiać :wink4: Niestety, ale do Albinka i Matysssa mam daleko, choć raz do Barton (Matysss) jechałem. Jedyny mechanik jakiego udało mi się znaleść, który brdzo dobrze i zgodnie z zasadami ogarnia VAG to .... mechanik z ASO Audi, który w soboty robi legalne fuchy w ASO nr 2 (lakiernia i blacharnia) za inne pieniądze, ale jakość ta sama :good: Co mogę robię sam przy pomocy jak do tej pory forów Audi, ETKA, ELSA, TYSKIE :notworthy:

Opublikowano

Dzięki wielkie ale żaden kozak ze mnie z Vag-iem uczę się pilnie przez wszystkie ranki ale brakuje mi nowej czytanki :tongue4:.Jak zacząłem swoją przygodę z A4 to nie wiedziałem co to jest inter -fejs :polew:.Dzisiaj się z tego śmieje ale to prawda.Tak jak piszesz jak się spotkamy na jakimś zlocie to opowiem pare historii co ciapaci odwali w warsztatach :shocked:.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 00:15_________________________________________________Życzę zdrowych,wesołych,pogodnych i radosnych świąt Wielkanocnych .Smacznego jajka i mokrego Dyngusa !.Wesołego Alleluja !!!

Opublikowano
  • Autor

Życzę zdrowych,wesołych,pogodnych i radosnych świąt Wielkanocnych .Smacznego jajka i mokrego Dyngusa !.Wesołego Alleluja !!!

wzajemnie :wink4:
Opublikowano

Co mogę robię sam przy pomocy jak do tej pory forów Audi, ETKA, ELSA, TYSKIE :notworthy

I tak trzymać :good:

Cały czas tak robię i jeszcze furka żyje :naughty:

PS. Niestety Tyskiego tu brak, więc wspomagam się Lidlowymi sterydami :wink4:

Opublikowano

Zdrowych i pogodnych swiat panowie i Panie smacznego jajka, wesolego baranka i mokrego dyngusa. Wesolego Alleluja

Opublikowano
  • Autor

a Ty Artur gdzie żeś zawendrował na "nasze" rewiry? :naughty: :naughty: :naughty:

ps pijemy coś dziś wieczór?[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 23:49_________________________________________________

Zdrowych i pogodnych swiat panowie i Panie smacznego jajka, wesolego baranka i mokrego dyngusa. Wesolego Alleluja

no z tym mokrym dyngusem,to bym uważał... :decayed::wink4:
Opublikowano

a Ty Artur gdzie żeś zawendrował na "nasze" rewiry? :naughty: :naughty: :naughty:

ps pijemy coś dziś wieczór?

Juz dwie butelczyny Bardolino wysączyłem i sie zastanawiam, czy otwierać trzecią :decayed:

Po raz pierwszy od dawna mam 100% niedzieli wolne, także nawet mogę mieć kaca. Tyle, że na F1 muszę wstać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ps pijemy coś dziś wieczór?

Juz dwie butelczyny Bardolino wysączyłem i sie zastanawiam, czy otwierać trzecią :decayed:

Po raz pierwszy od dawna mam 100% niedzieli wolne, także nawet mogę mieć kaca. Tyle, że na F1 muszę wstać :decayed:

nie p[ierdol tylko otwieraj
Opublikowano

witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci......... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci......... :decayed:

siemasz ,co słychac? :kox:
Opublikowano

siemka leci pomalu,bez kompa bylem przez jakis czas wiec sie nie odzywalem..... (za dwa tygodnie bede mial pompe 11 do mojego traktora..... :evil:)[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:05_________________________________________________a co u Ciebie??