Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tax bedziesz mogl kupic TYLKO kiedy MOT i insurance jest wazny. przez siec tez nie kupisz, bo maja automatyczny system sprawdzania.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to smigam na pocztę dzisiaj, naszczescie jest jedna koło mnie otwarta w niedziele:decayed:

---------- Post dopisany 26-11-2012 at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 10:45 ----------

no panowie siedzi i u mnie w koncu angielskie autko:kox: niestety petarda to nie jest duzego wyboru nie mialem ( ze wzgledu na wiek i rozum co do ceny insurancu) wybor byl miedzy silnikami 1.0 i 1.2, ale padlo jednak na 1.4 - Kangoo jak w podpisie.

autko dlatego takie gdyz jestem ogrodnikiem i potrzebuje czegos do pracy, kombii za male wiec musial byc maly vanik. Padlo na te autko, z wypasu nie ma nic:grin: silniczek oszczeny, centralne, relingi dachowe czekaja, ogolnie taki 2000 rocznik:decayed: ale to lata myslalem ze slabe bedzie a tu zdziwko:decayed:

Opublikowano
  • Autor

daj więcej fotek:wink:

Opublikowano

kangoo_srodek.jpg

kangoo_tyl.jpg

kangoo.jpg

alez prosze cie bardzo:decayed: teraz przedemna dzis montaz radyjka sony, w najblizszym czasie szyby tyl przyciemnic i po zimie reklama chyba wpadnie narazie magnes bedzie reklama:wink:

Opublikowano
  • Autor

da radę od podatku odpisać? a tylne siedzenia można składać, jak tak-to nawet pożyteczne autko będzie, coś przewieźć, czy coś...ja do Tourana włożyłem 1,5 m3 śmieci w workach po piasku-do jednej takiej torby-na budowę czasem nam tonę piasku dowożą, ale po złożeniu tylnych siedzeń-mam na prawdę sporo miejsca:wink:

Opublikowano

Dobrze jest , auto pojemne i pożyteczne . Na weekend też jest czym jechać.Gratuluje zakupu i bezawaryjności .

Opublikowano

Tylne siedzenia składane i po ich złożeniu płaska krypa, worek jumbo bag bez problemu wchodzi, nie dziękuje panowie by nie zapeszac:naughty:

Dzis wpadło radyjko dokładnie Sony dsx a50bt i głośniki stwierdziłem seryjne do wymiany musi byc trochę wiecej przyjemności :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eloooo udalo mi sie odzyskac Haslo i zawitalem po dlugim czasie :))

Opublikowano
  • Autor

no to siemasz i opowiadaj jak tam RS-a zmodziłeś?:wink:

Opublikowano

Oj RS4 B7 to ciezki zawodnik na mody. Z wielkkim bulem na VPower102 jak mocno go schlodze z odcinka przesunieta do 9000 obr/min uzyskalem 433KM. W upalach moc spada ponizej 420KM :]

Opublikowano
  • Autor

a mechanicznie coś robiłeś?

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

czy tylko soft zmieniałeś?

Opublikowano

No to super :banan:

Opublikowano
a mechanicznie coś robiłeś?

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

czy tylko soft zmieniałeś?

Czyszczenie silnika i doprowadzenie do serii a na koncu godziny na Hamowni spedzone nad softem. Wiecej nic nie robie z RSem bo kompletuje juz graty do nowego projektu wspolnego z Rogalottim (R-Performance). Bedzie to A3 z moca planowana na ok 600-650KM ze skrzynia DSG tyle moge tylko zdradzic.

Opublikowano
  • Autor

a RSa sprzedajesz, czy będziesz trzymać?

Opublikowano

Byl plan sprzedazy ale narazie do wiosny zostaje ze wzgledu na spore wydatki zwiazane z projektem ale jak ktos by szukal idealnej i doinwestowanej RS4 to zapraszam. Meczy mnie troche ze taka mala jest. Z dwojka dzieci czasami trudno sie pomiescic.

Opublikowano
  • Autor

ile sobie życzysz za nią?

Opublikowano

Z cyklu sam naprawiam. Nie dostał odpowiedniej kasy z ubezpieczenia więc sam się wziął za naprawę swojej AUDI .

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

Dla wytrwałych część 2

.

Opublikowano
  • Autor

ale k**wa rzeźnik... :facepalm::kox::wink:

Opublikowano

Obejrzyj całość jest naprawdę dobry , zrobił autko na cacy :banan:

Opublikowano
  • Autor

połatane, pospawane-skąd my to znamy:grin::wink: