Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem troszkę daleko od Ciebie, ale nie byłoby problemu. Przerabiałem u siebie... kilka razy :grin:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja jestem troszkę daleko od Ciebie, ale nie byłoby problemu. Przerabiałem u siebie... kilka razy :grin:
gdzie mieszkasz ?
Opublikowano

Bournemouth

Opublikowano

Nie wiem czy to ja dobrze czy źle zrozumiałem czy Ty DARECY.

Virus montuje kierownicę od B8 do swojej B6 a nie inaczej. Ty napisałeś: "...nawet nie musisz kalibrować w b8 kiera się kalibruje sama..."

Opublikowano

tak źle zrozumiałem myślałem że do b8, w b6/7 potrzeba kalibrować czujnik skrętu :wink:

niestety poduszki od b8 są 2 zapalnikowe i nie wybuchają w b6 jak powinny :kwasny:...

bynajmniej jest to opisane na jakimś anglojęzycznym forum (w 8 samochodach na 10) nie wybuchły w realnych groźnych wypadkach...

Opublikowano

a co się stało z tymi 2??

Opublikowano
tak źle zrozumiałem myślałem że do b8, w b6/7 potrzeba kalibrować czujnik skrętu :wink:

niestety poduszki od b8 są 2 zapalnikowe i nie wybuchają w b6 jak powinny :kwasny:...

bynajmniej jest to opisane na jakimś anglojęzycznym forum (w 8 samochodach na 10) nie wybuchły w realnych groźnych wypadkach...

No właśnie :wink:

A co do samego wybuchania... temat rzeka... kto by się przejmował :grin::grin:

Opublikowano

bede jezdzil przepisowo na autobahnie :D

Opublikowano

Wybuchły tydzień przed wypadkiem ;)

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

Jak coś będzie nie tak to przechyl się mocno w lewą stronę - poducha pasażera jest dość duża i spokojnie sie zmiescicie...

Opublikowano

Wybuchły tydzień przed wypadkiem ;)

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

Jak coś będzie nie tak to przechyl się mocno w lewą stronę - poducha pasażera jest dość duża i spokojnie sie zmiescicie...

w razie `W` sa jeszcze kurtyny :D a jak bede zapie....al to se poduszke do spania na kieraka poloze :D

Opublikowano

Pany - jest tu ktos z Bristolu lub okolic oprocz mnie?Pozdr

Opublikowano
Pany - jest tu ktos z Bristolu lub okolic oprocz mnie?Pozdr
chyba nie :P
Opublikowano

Ja jestem z Worcester, ale to kawałek. Znam dwóch ludzi z Bristolu, ale oni więcej siedza na innym forum.

Tak czy inaczej o co chodzi?

Opublikowano
  • Autor

no na • Strona główna forum jest spora grupa-tam można popytać:wink:

Opublikowano

Są ludzie z Bristolu ale na Audi -Maniacs . Kilka zlotów było w Bristol . Zajrzyj tam to ich znajdziesz.

Opublikowano

Nic tak chcialem nawiazac jakis kontakt. Rozgladam sie tez za jakims dobrym mechaniorem z Bristolu bo sami druciaze dookola. ;)Ok chlopaki dzieki, zajrze tam w wolnej chwili.

Opublikowano

Zajrzyj na Audi Maniacs, jest tam kolega Misiek z Cardiff-u, on grzebie w autach (i pracuje w warsztacie). Moze cos poradzi. Poza tym za miesiac zlot w Blackpool, zapraszamy na mala integracje ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy dokladnie ten zlot w blackpool ?