Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

matys-podaj linki do tych stronek-zrobie ankiete :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.altontowers.com/. Hotel jest z tej samej sieci co mielismy w Bradford, wiec cena ta sama. Parking na jakes 35-40 aut w tym polskim klubie, wiec gitara. Jesli sie zdecydujemy to moge zadzwonic i dogadac sprawe konkretniej.

P.S. Maja tam pub i duza sale, kiedys bylem tam na sylwestra, na pewno sie pomiescimy, oto adres:

18 Kedleston Road Derby, Derbyshire, DE22 1GU 01332 348430

Opublikowano

ja sie mario pisze

Opublikowano
  • Autor

UWAGA

zrobilem ankiete,a zeby bylo latwiej,w miejscach opcji ,sa bezposrednie linki :wink4:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:32_________________________________________________jak jeszcze cos wymyslicie,dajcie znac,dorzucimy do ankiety...

Opublikowano

nie glosuje bo do konca wrzesnia to sie raczej nigdzie nie wybiore :(

Opublikowano
  • Autor

ja tez,ale ankieta jest dla tzch,ktorzy chca jechac... :wink4:

Opublikowano

Dominik tego mojego linka mogles niepodpinac bo to tak bardziej dla chlopakow z okolicy maly spocik,bo przeciez watpie zeby na dynoday ciagnal ktos z dalsza.

Mozesz podpiac zamiast tego ten co zamiescilem kiedys,czyli na tor: http://www.trackdays.co.uk/tracks/

Grecco super ze dasz rade,kto jeszcze chetny??Niechce specjalnie zakladac nowego tematu-no chyba ze musze :rolleyes:

Rower a dlaczegoz to sie nigdzie nieruszysz??Nawet w niedziele?Niezapomnij ze obiecales nas odwiedzic z Kasia wiec sie niewymiguj :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

dalem wszystkie opcje,a i tak na Forum przeprowadzamy komentarze gdzie ,co i jak,na pewno,jesli bedzie wiecej chetnych na miejscowke-trzeba bedzie ludzikom przyblizyc temat :wink4: a i kilku nowych userow sie pojawia wciaz na Forum,wiec na razie zostawiam tak,jak jest :wink4:

Opublikowano

czy ktos z was wybiera sie tu

www.autometrix.co.uk

termin odlegly ale jak ja bede e UK w tym termine to postaram sie pojechac

Opublikowano
  • Autor

myslelismy ,zeby sie "podpiac" pod ta impreze i pojechac,jako Klub,napisalem nawet maila do nich,czy jest taka opcja,zeby sie tam zjawic wieksza ekipa,ale chyba mnie zignorowali... :confused4: dlugo juz czekam na odpowiedz...moze jeszcze raz do nich napisze :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 02:19_________________________________________________mysle,ze ekipa z Londynu by pojechala,bo do Swindon niedaleko przecierz...

Opublikowano

mysle ze ciezko bedzie sie wstrzelic jako a4klub.pl ........ ja jade jako widz...::):):)

Opublikowano
  • Autor

moze wlasnie dlatego nie chcieli odpisac-napisze dzis jeszcze raz

Opublikowano

10ty Pażdziernika mi w sumie jakos nie wadzi, czasu jest jeszcze duzo a wiec mozemy sie zebrac i poleciec razem wszyscy ... Puki co jestem Za !!!! Londynczycy lecicie ze mna????

Jest Czas- zdąrzymy sie ogarnac i zorganizowac ... pzdr

Opublikowano
  • Autor

hhacek mysle,ze na poczatek moznaby poleciec,jako widzowie i na miejscu zagadac z organizatorami-impreza jest raz w roku wiec bylby czas na konkretne przygotowanie do kolejnego spotkania takiej rangi[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 11:42_________________________________________________dodalem te opcje do ankiety jakby co :wink4:

Opublikowano

dokladnie, mozna w tym roku podjechac i popatrzyc co i jak, zrobic ewentualnie grilla. a za rok odlozyc troche kasy, kupic nowe bryki lub zmodowac aktualne i pokazac sie jako klub:)

Opublikowano

mysle ze ciezko bedzie sie wstrzelic jako a4klub.pl ........ ja jade jako widz...::):):)

to mozemy sie umuwic i skoczyc razem bo ze Swindon wybieramy sie w 5 audiczek na tą imprezkę pozdro.[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 21:30_________________________________________________

dokladnie, mozna w tym roku podjechac i popatrzyc co i jak, zrobic ewentualnie grilla. a za rok odlozyc troche kasy, kupic nowe bryki lub zmodowac aktualne i pokazac sie jako klub:)

Dobra propozycja podpatrzec w tym roku angoli a w przyszlym przygotowac sie i wystartowac jako klub :decayed: popieram kolege :good:
Opublikowano

nie wiem czemu na sile chcecie sie gdzies wybrac na impreze a nie zrobic co takiego ala Bradford :(

Opublikowano
  • Autor

nie wiem czemu na sile chcecie sie gdzies wybrac na impreze a nie zrobic co takiego ala Bradford :(

:mysli:
Opublikowano

Dolaczam sie do pytania Rowera. Do scigania sie z pod swiatel czy na torach trzeba bylo sobie kupic subaru STI za 2 tys., ktore juz w serii objezdza prawie kazda audice:)

Opublikowano

Można by było się przyłączyć. Jestem tu nowy, ale zawsze chętny :rolleyes: