domjenick Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak mnie chłopaki wciągną w szajke to również najprawdopodobniej będe skłonny wkleić się w szaleństwo małe na M1 320mil - ostry kawałek do pociśnięcia Ale cóż - może damy rade... Ominą mnie wszelkie spoty AudiManiacs w okresie wakacyjnym a fajnie było by z kims się spotkać na piFFko hehe... nie marudż spanie też można załatwić,w linku do tematu jest wszystko podane-przecież każde spotkanie jest takie samo-miejscówka podana,link do noclegów,czy hotelu i każdy dzwoni i sam załatwia,więc żadnej nowości tu nie ma Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No to super koledzy,im będzie nas więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ivan Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 do września jeszcze daleko, i nie wiem co będzie do tego czasu,ale na 75 % jak na dzień dzisiejszy moja odpowiedź brzmi BĘDĘ Przypomnijcie mi tak ze 3 tyg. przed p.s. gdzie wrzucić obiecane foty ze ślubu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Śledż ten wątek a na pewno nie zapomnimy o Tobie . Dawaj foty pooglądamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 wrzucaj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qeza Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wiem że to już trochę czasu minęło, ale zapodaje tu też. Kronach 2010 http://www.fmix.pl/album/58836/kronach-2010/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 w sumie fajny pomysl z tym spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 w sumie fajny pomysl z tym spotem co masz na myśli-Kronach? czy u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 U Ciebie domjenick, jak cos przemysla all to mysle ze jakby kolega hosse88 jechal swoim to ja moim tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 u mnie propozycja jest aktualna cały czas http://www.a4-klub.pl/smf/spotkanie_z_przejazdem_wzdluz_wybrzeza_wschodniego-t136092.0.html jeśli się zbierze grupa,która zechciałaby np zostać na noc-trzeba to wiedzieć szybciej,dużo szybciej,bo tutaj ludzie żyją z wynajmowania domków,pokoi,hotelików etc...zdecydowana większość już zabookowane-więc trzebaby rozeznania robić,żeby każdy mógł znalezć pokój,najlepiej w tym samym miejscu-więc tutaj w grę wchodzi hotel-nie ma rzeczy niemożliwych-można poczekać do września ,każdy będzie po wakacjach i wtedy coś zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Switeny pomysl, Domjenick! Ja planuje od pewnego czasu juz wyjazd na Holy Island, czy to nie w Twoim rejonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Myślę że wrzesień to trafna decyzja . Większość z nas będzie już po urlopie i zacznie się odkuwać . To dobry termin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja planuje od pewnego czasu juz wyjazd na Holy Island, czy to nie w Twoim rejonie? :naughty: tylko pamiętać nalezy,żeby się wydostać zanim przypływ będzie wysoki,potem trzeba zostać na noc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 czyli jak bym sie chcial tam wybrac to zamiast brac me A4 lepiej by mi bylo wziasc zony 4X4 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 czyli jak bym sie chcial tam wybrac to zamiast brac me A4 lepiej by mi bylo wziasc zony 4X4 hehe prędzej motorówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZERWONAniunia Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 kilka fotek z wyprawy do audi center w londynie zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143328.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 jesli ten spocik byl by w polowie wrzesnia to bym przyjechal,wczesniej nie moge bo bede w PL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja tak samo jak Szkopek od polowy wrzesnia bede dostepny. A do tego czasu moze jakis spocik na polnocy PL ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja tak samo jak Szkopek od polowy wrzesnia bede dostepny. A do tego czasu moze jakis spocik na polnocy PL ?? w PL bedzie zlot ogolnopolski w Jaroslawcu jak bys byl chetny Dawido to jest 6km od mojej chaty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 no to można się umówić na koniec wrześniaa-początek pazdziernika-większe szanse na niższe ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi