Wojtasss Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Witam przymierzam sie do kupna radia do mojego wozu :> I tu dylemat. NIe mam na to jakis wielkich funduszy maxx 400zł a najlepiej kolo 350. I tu pytanie do was: czy lepsze jest radio np. takie http://allegro.pl/item431927141_sony_cdx_gt424u_pilot_koszulka_sony_gratis.html czy lepsze jakies oryginalne audi. A jesli nie oryginalne audi to jakie polecacie z tych sonych blaupunktów itp.? Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Czekam na odpowiedz dziekuje.
Madas Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 radyjko już niczego sobie pewnie dobrze będzie grało, ja ufam osobiście sony i jvc jeśli chodzi o radia z takiego przedziału cenowego....pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Zalezy co chcesz osiagnać przez zakup radia. Kupując orginalne mozesz mieć problem z graniem tylnych głośników jeśli masz org instacje wiekszosć org sprzętów obsługuje dwa głośniki a drugie są podpięte pod wzmacniacz który znajuje sie przy którymś głośniku tylnym w sedanie było o tym troche na forum ale za to bedzie ci sie idealnie komponowac takie radio z resztą kokpitu
Rekomendowane odpowiedzi