Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Kontrolki deski rozdzielczej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moglby ktos zrobic fotki podswietlonej deski rozdzielczej A4 B5 1995 r. ze wszystkimi kontrolkami? Zwlaszcza chodzi mi o swiatla mijania ? Jesli sa wlaczone to swieci sie jakas kontrolka?

Opublikowano

do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku

Opublikowano
do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku

Zgadza się. Zieloną kontrolkę do świateł mijania wsadzili dopiero po lifcie - nie orientuję się po którym...

Mały OT: To mój setny post - prawdziwy jubileusz :diabel2:

Opublikowano

Po drugim na pewno ;) . U mnie jest. A w starych rzeczywiście nie było - tylko podświetlenie deski zdradzało włączone światła. Co przy słonecznym dniu było prawie niemożliwe do zobaczenia. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zgadza się. Zieloną kontrolkę do świateł mijania wsadzili dopiero po lifcie - nie orientuję się po którym...

z tego co sie orientuje to po drugim ...

Opublikowano

w starych deskach jest ślepka, ale przy odrobinie chęci można wyrezać

Opublikowano

Ja mam po pierwszym i kontrolka świateł mijania jest. :D

Opublikowano

Po pierwszym 97 rok ==>>>

Opublikowano

zgadza sie :one:

Opublikowano

czyli sie zle orientowalem ... ale teraz juz bede sie dobrze orientowal ..... :diabelek:

Opublikowano

hehhhe i zonk ja mam 97 i nie mam :one:

Opublikowano
hehhhe i zonk ja mam 97 i nie mam

bo masz produkcje 96 a modelowo 97 i dlatego, zmina nastopila w drugiej polowie 97 :one:

Opublikowano

Może podepnę się do tematu.

Jak wygląda sprawa kontrolki nie zapiętych pasów. Próbowałem znaleźć info na ten temat i nie udało się.

Opublikowano
Może podepnę się do tematu.

Jak wygląda sprawa kontrolki nie zapiętych pasów. Próbowałem znaleźć info na ten temat i nie udało się.

prawidłowe działanie to :

po włączeniu zapłonu lampka swieci sie przez kilka sekund w celu przypomnienia zapięcia pasów bezpieczeństwa .... i potem gaśnie

Opublikowano

Prawidłowe działanie rozumię, ale czy występowanie tej kontrolki zależy od modelu i rocznika, czy w każdej A4 ma świecić. U mnie nie świeci i nie chcę w ciemno "rozbebuszać" zegarów.

Opublikowano
Prawidłowe działanie rozumię, ale czy występowanie tej kontrolki zależy od modelu i rocznika, czy w każdej A4 ma świecić. U mnie nie świeci i nie chcę w ciemno "rozbebuszać" zegarów.

trudne pytanie ... ;)

wydje mi sie ze zalezy od wyposazenia/modelu/rocznika .... ale moge sie mylic .....

• 4 lata później...
Opublikowano

jak zmienialem ako na chwile sie zapalila potem zgasla jest mozliwosc sprawdzeni jakos?

Opublikowano

Dobrze ze temat odgrzebany :) U mnie w b6 też się nie świeci od pasów, na vagu jak robię test to się świeci :mysli: Zeby nie zakładać nowego tematu, wiecie może które kontrolki powinny się zaświecać przy zapłonie? Pytam bo jakiś czas temu zawsze sie swieciła lampka silnika a teraz w ogóle :mysli:

Opublikowano

Dobrze ze temat odgrzebany :) U mnie w b6 też się nie świeci od pasów, na vagu jak robię test to się świeci :mysli: Zeby nie zakładać nowego tematu, wiecie może które kontrolki powinny się zaświecać przy zapłonie? Pytam bo jakiś czas temu zawsze sie swieciła lampka silnika a teraz w ogóle :mysli:

immo,check,aku,EPC,air bag
Opublikowano

co do kontrolki od pasów, to wystarczy tam wsadzić żarówkę. Ja tak zrobiłem i chodzi. A wcześniej był otwór zaślepiony.