zibione Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 W aucie zostało zrobione: - DP z grupowego zamówienia z forum - wtryski z BEXa - hybryda k03S od kolegi Dev - wymieniona w zasadzie tylko dlatego, że po wywaleniu kata okazało się, że uszczelniacze olejowe w mojej powiedziały papa i zostawiałem za sobą chmurę dymu Program zrobiony przez forumowego kolegę Łukasz13. Założenia były takie, że nie chciałem wyżyłować auta a osiągnąć około 200km i 300Nm i to się udało.Program nie robiony stricte pod lpg a tak, żeby na PB nie było żadnych problemów i jak cofanie zapłonów bliskie 0 - taki mój wymysł. Po programie a przed hamowaniem przy okazji wymiany rozrządu wyczyściłem IC. Pierwszy przejazd na PB a drugi na LPG.
jacek70 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Masz fajnie, montuje fmic a będzie lepiej.
domialex Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Dosc skromny wynik jak na takie zestawienie...
JUZIU Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 nie chciałeś "żyłować" auta to było wiecej km zrobić a mniejszy Nm bo to najbardziej niszczy silnik to Nm a do tego u Ciebie jeszcze jest strzał przy około 3,5 tys rpm a potem leci na dół mocno. Niewiem co to takie super bezpieczne ale każdy widzi to inaczej
zibione Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Na wykresie jest pierwsze hamowanie po zrobieniu programu po którym już nastąpiła korekta w celu zniwelowania górki. W wolnym czasie zrobię pomiar jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi