DeeBeat Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Witam! Audi jest moim pierwszym autem i jestem z niej bardzo zadowolony, daje mi frajdę i przyjemnosc z jazdy a to najwazniejsze Jest to jeden z "pierwszych" bo rocznik 95 Dlugo szukalem auta dla siebie no i trafilem na taki egzemplarz. do 2013 Autko jezdzilo w DE wiec nie bylo tak mocno wybite. Plany jak na razie to wieksza felga i mysle o grillu bez znaczka ale czekam na wasze opinie i sugestie
Grabek94 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Większa felga jak najbardziej. Zdejmij te brewki z lamp, a grill zostaw, bo musi być znaczek. Bezawaryjności życze
DeeBeat Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Fotki z niedzielnego poranka Jeszcze mysle nad zmiana kierownicy a co do brewek raczej wątpie, że uda mi się je ściągnąć bez uszkodzenia lampy :/ Powiedzcie w takim razie jakich lamp szukac, zeby bylo ładnie i... niedrogo
pablo15005 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 zmień kiere na s4 od razu wnętrze odżyje lampy masz dobre no ale jak nie zejdzie brewka to tylko zespolone polifty ! nic innego
DeeBeat Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Polifty wchodzą bez żadnych przeróbek? Bedzie kiera na pewno
pablo15005 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Musisz błotniki podcinać, więc kombinuj ze swoimi lampami żeby zdjąć brewki, a jak nie to tnij, jest watek w dziale zrób to sam
DeeBeat Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Zobaczymy co da się z tym zrobić A co do zderzaków S/RS co myślicie o tych podróbach z allegro np: http://allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-rs4-b5-niemiecka-jakosc-i4623781131.html gra warta świeczki?
enzo83 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Zderzak sobie odpuść,bo to lipa!Powodzenia w modzeniu!
Rekomendowane odpowiedzi