Gość Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Witam, nawet nie wiem czy w dobrym temacie piszę Mam problem ze sprzęgłem... Przy ruszaniu lub cofaniu, czasami też przy drugim biegu słychać metalowy dźwięk spod maski przy puszczaniu sprzęgła. Dźwięk słychać także gdy jadę po dziurach... Ma ktoś pomysł co to może być? Podejrzewam, że może być to poduszka silnika... W czwartek zamierzam jechać z tym do mechanika. Proszę o pomoc, bo nie wiem czy o własnych siłach (kołach) dotrwam do tego czwartku. Ok, już wiem co było przyczyną. Skończyło się wymianą sprzęgła kompresora klimatyzacji oraz sprzęgiełka alternatora. Pisze jakby ktoś miał podobny problem Edytowane 13 Października 2014 przez Gość
RySio_LKR Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Kolego jaki koszt wymiany sprzegla pompy klimatyzacji bo u mnie raczej tez b3dzie do wymiany.
Gość Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 sprzęgło kompresora klimatyzacji + montaż - 380 zł
Rekomendowane odpowiedzi