danielossg47 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Jak w temacie z dnia na dzien przestał mi działac predkosciomierz. Po odpaleniu podnosi sie tylko do 5-10km/h i tyle. Co moze byc przyczyna tego ? Jak w temacie z dnia na dzien przestał mi działac predkosciomierz. Po odpaleniu podnosi sie tylko do 5-10km/h i tyle. Co moze byc przyczyna tego ? Dodam ze dzisiaj zaczął mi działac tzn wskazówka strasznie swiruje i skacze ale nie pokazuje konktetnej predkosci. A po przekreceniu stacyjki wskazówka odrazu bije na 10km/h
jacek70 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Popraw kostki w liczniku. Możesz potraktować je kontaktronem (tylko nie wd) może się uda.
Murdzu12 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 kolego jest sporo tematow na temat nie dzialajacych licznikow itp, prosze troche poczytac a nie odrazu zakladac nowy temat, temat do zamkniecia.
rav85 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 wskazówki mogla ie przyblokować jak nie pomoże to rozbierz licznik i delikatnie podnieś do góry mocowanie bądź dociśnij
Rekomendowane odpowiedzi