Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty SŁUPSKIE - Słupsk Szczecińska 114B - ŚRODA godź. 19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 134,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jak zdarze wrocic to bede

Opublikowano

mnie rozlozylo... chruchlam jak gruzlik stary... i temperatury nie trzymam... prawie 38 mam :) raczej nie dam rady. Seba, wzmaka nie przywoź bo nie bedzie sensu

Opublikowano

a przejadę się i będę

Opublikowano
  • Autor

jo tez

Opublikowano

TROCHE śnieżno dziś :decayed: W okolicach Słupska najgorsze warunki podobno :naughty:

Fajnie sie jezdzi.. :polew:

Opublikowano

a jak drogi krajowe bo mój brat ma jutro się do mnie wybrać a marudzi że masakra na drogach pomorskich :mysli:

Opublikowano

Moj wujek jechal dzis do Debnicy Kaszubskiej (12km od Słupska) dwie godziny :decayed:

Ja miałem do Koszalina jechac jutro ale w doopie mam, nigdzie nie jade. A w tej chwili u nas w mieście jest MASAKRA, jakaś burza sniezna :polew:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:21_________________________________________________Chcialem jechac do Waldgazu na kompa zeby mi kontrole trakcji ozywili, ale jakbym tam zjechal to bym musial chyba na wione czekac zeby wrocic :polew:

Opublikowano

oż mordę to może niech nie jadą do Poznania :mysli: bo u nas też nie za ciekawie :mysli:

Opublikowano

No mysle ze "marudzenie" brata jest w pelni uzasadnione :) A wylot na Poznań (przez Miastko i Szczecinek) to chyba najgorszy wylot (jesli chodzi o droge) z naszego miasta :gwizdanie:

Opublikowano

on będzie jechał z Miastka .... ale podejrzewam że też może być gnój :kwasny:

Opublikowano

do Szczecinka na bank bedzie fatalnie, pozniej juz jest TROCHE lepiej. Tydzien temu jechalem do Ponania, drogi byly fatalne, teraz to sobie nawet nie wyobrazam co tam moze byc.. :gwizdanie: No ale jak ktos sie uprze to przejedzie, ja bym nie jechal. Ciezko sie minac jak tak nayebane sniegu, kolezanka dwa tygodnie temu mijala sie z tirem, no to tak sie minela ze wpadla w poslizg, ominala dwa drzewa i wyladowala w rowie... :confused4:

Opublikowano

BTW

kamera na ratuszu to bardzo ciekawe źródło informacji na temat tego co dzieje się na placu: przed chwila jeden taki pokręcił się dookoła innego

:mysli:

Opublikowano
  • Autor

ku....a !!!!!!!!!!! jade !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ja dzisiaj pokonałem trase koszalin-poznań

z koszalina wyjeźdżaiłem o 4 rano, to bez pomocy łopaty bym nie dojechał, w poznaiu byłem po 5godzinach :kwasny:

droga powrotna juz lepsza srednio 70km/h można było jechac :)

Opublikowano

jedź czym prędzej, policja już czeka :naughty:

Opublikowano

No masakra na tych drogach....

Tomek ja bylem na placu wczoraj :kox: ale duzo sniegu bylo i samochodow jak ja bylem :confused4:, ale znajazlem miejscowe na OBI :evil: :evil: :evil: jest takie PRAWIE kolo usypane ze sniegu wiec mozna driftowac wokol niego :decayed: mam nawet filmik.

Moznaby jutro jakiegos mini spota zrobic zeby nakrecic cos bo sie okaze ze w srode nie bedzie juz tyle sniegu :mysli:

[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:52_________________________________________________Albo dzis :naughty: Z moich szpiegowskich dzialan wiem, ze dzis o 20:00 na placu ma spot klub AutoManiiSłupsk (http://ams.bdl.pl/for/index.php) :polew: Takie cwaniaki przez ktorych musialem cofac zeby mi w auto sie nie wdriftowali, moze byc ciekawie, by sie ich tez nagralo :kox: Jednakze jest tam Nissan 240SX ktory jest do tego stworzony no i.... daje rade. I mam chetnego na przejazd Audi Quattro Tomka to bym go wzial tez :>[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:57_________________________________________________Dzis bedzie mini spot na placu o 20:00. Ja bede, Tomek tez.[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 15:52_________________________________________________No, to juz sie nadriftowalismy... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 14:20_________________________________________________Bylem na diagnostyce BMW, wszystko juz dziala jak powinno, linka maski wymieniona :)

Opublikowano
  • Autor

ch....a dzisiaj też nie pojezdzisz

ze wzgledu na zasniezone parkingi wszyscy parkują za free na placu