Opublikowano 10 Marca 201412 l dev dzięki za info , nie skorzystałam jednak sprawa ogarnięta na szybko tyrytytkami znalazłam właściciela i pójdzie z oc
Opublikowano 23 Marca 201412 l Panowie gdzie serwisujecie klimę w Słupsku ?? Wiosna się zbliża, czas ogarnąć nieco ten bajzel...
Opublikowano 23 Marca 201412 l Autor Zamieniamy ch....owe miejsce z fajnym dojazdem na fajne miejsce z ch....owym dojazdem ... ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Namiary będą w tym wątku ? czy na PW ? Niebawem będzie w tym wątku
Opublikowano 25 Marca 201412 l Witam, witam Regenerował ktoś od Was alufelgi u gościa w Trzebielinie? Widziałem jak się reklamował po różnych klubach moto z okolic, a że są to Wasze okolicę, to zapytam Wiozę dziś swoje koła do regeneracji a w okolicy koszalina nie ma nikogo konkretnego
Opublikowano 25 Marca 201412 l Witam forumowiczów w słupskim mam pytanie czy oglądnął by ktoś z was mi jedno autko w słupsku ja mam 400km w jedną stronę a jechać na darmo srednio ciężko z czasem Praca moja i mojego ojca(co 2 tyg w domu na weekend kierowca tir) a samej matki nie puszczę bo ona zna się tylko na zasadzie koloru o jest srebny :) jak byłem na urlopie zeszły tydzień to nic sensownego nie wpadło w ogłoszeń itp itd urlop się skończył i ładne ogłoszenie wpadło... życie Parę takich auto oglądałem z najbliższej okolicy ale nie stety nie urzekły mego serca zarówno pojazdowo jak i przez ludzi którzy go sprzedawali cena zaporowa ale jestem w stanie zapłacić dużo więcej i mieć swego rodzaju rodzynka Mercedes-Benz ML 320 36900.00 PLN. Słupsk - otoMoto.pl sprawdziłem vin przebieg w 2013w styczniu 100 900 km tyle morze udzielić aso na podstawie podanego vinu kupiony w polskim salonie gośc chce jechać na serwis w celu weryfikacji stanu i przebiegu namawiam go na wypad do gdańska lecz nie chce bo niby za daleko że auto rodzinek i szkoda by coś się odpukać stało.... mówi że jest servis w bolesławicach aso mercedes i tu morzę podjechać lub dowolny servis nie autoryzowany w bliskiej okolicy pomożecie Pany morzę macie jakiegoś magika który ogarnia diagnostyke mercedesa oraz zna się na autach miernik lakieru ogólny stan czekam na historie z aso jak on kupował mam mieć przesłaną na meila oraz faktury i resztę fotek Auto ma być dla rodziców a nie chciał bym by umoczyli swoje ciężko zarobione talarki oczywiście odwdzięczę się w jakiś Słowiański sposób
Opublikowano 25 Marca 201412 l Autor Kolega ogladal tego mesia Przebieg razy 3 jak nie cztery Kilka elementow malowanych nic wiecej nie wiem
Opublikowano 26 Marca 201412 l mógłbyś się dowiedzieć czegoś więcej i czy napewno tego czyli przebieg bajka i sciema? kurde ciekawe z czego to wynika ze w aso ostani wpis hmm
Opublikowano 26 Marca 201412 l Autor Auto z Wloch z tego co pamietam a tam nie dbają o takie informacje. To na pewno to auto.
Opublikowano 26 Marca 201412 l Kurde po vinie wychodzi ze produkcja niemcy kupiony w salonie w poznaniu itp itd...... Sprawdzalem vin w aso....