Opublikowano 25 Lutego 200917 l No to za tydzien zobaczymy ja w pelnej okazalosci Ja dopiero jestem po wymianie sondy i adaptacji przepustnicy(chyba) trzeba by to sprawdzic Vagiem Ciekawe czy bedzie dzis Tomek z VAG-iem
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Moja turbina już po czyszczeniu. Trochę w niej było brudno Teraz smiga aż miło. Devastattion dzięki za pomoc. Jak będę miał chwile to podjade w jakąś środe
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Autor No to za tydzien zobaczymy ja w pelnej okazalosci Ja dopiero jestem po wymianie sondy i adaptacji przepustnicy(chyba) trzeba by to sprawdzic Vagiem Ciekawe czy bedzie dzis Tomek z VAG-iem bedzie bedzie zawsze jest
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Hmmmm [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 20:56_________________________________________________Tak tak, Tomek zawsze jest. Dziś chciał mi tłumik urwać...
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Autor aj tam zaraz urwac..... chciałem go tylko trochę "z aktualizowac'' :polew: :polew:
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Spocik jak najbardziej udany, wszyscy na maxa spoceni Macie tu panowie do wglądu moja propozycje kalendarza na przyszły rok: Mam nadzieje, że w tym roku uda nam się złożyć i wydrukować kalendarz.
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Autor kalendarz super, mam tylko małą sugestię przy dniach powinno by info kto w ten dzien ma imieniny, to bardzo przydatne no chyba ze ma byc max uproszczony
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Lucas, musiałeś mi ustąpić pierwszeństwa na rondzie 10 minut temu.. Pozdrawiam
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Taa... chciałem walić w bok ale szkoda mi się Twojego kibla zrobiło i dałem spokój Nie mniej jednak zauważyłem Twoja szarą rakietę bez dopalacza:)
Opublikowano 26 Lutego 200917 l kalendarz super, mam tylko małą sugestię przy dniach powinno by info kto w ten dzien ma imieniny, to bardzo przydatne no chyba ze ma byc max uproszczony Można wrzucić imieniny, ten projekt był w sumie na szybko ale też osobiście wolę projekty gdzie nie ma imienin. Tak jakoś bardziej mi sie podobało. Zreszta pełna dowolność. Można spokojnie dopisać imieniny.
Opublikowano 26 Lutego 200917 l A mnie się podoba jak jest w sumie. Może dlatego, że nie jest tak nawalone dużo wszystkiego, tylko skromnie
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Autor :gwizdanie: ales sie nagadał..... ręce od tego Cie nie bolą ???? :polew: :polew: