Chadury89 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 To umowimy sie w przyszlym tygodniu i po pracy podjade bo koncze w tych godzinach jak mam druga zmiane:) Tomek moj braciak dzisiaj golfa do Ciebie zaciagnal, co tam moze u niego byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Smierć, czujnik cisnienia oleju uwalony a alternator nie ma ładowania. Jutro dokladnie sprawdze cisnienie oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Pechowy jest ten golfik brata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Zajrzyj sobie w hamulce to trupem padniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Brat mi mowil, Na kiepskiego mechanika wczesniej trafil Jakie bys polecil tarcze i klocki na przod i tyl do jego trupka, najtansze z dobrych jezeli takie istnieja? Z tego linka to jest chyba dobra cena co? http://allegro.pl/ferodo-tarcze-klocki-przod-tyl-vw-golf-iv-bora-kpl-i5557429550.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 U Twojego brata przednie tarcze maja 256mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu_1991slu Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Poszukuje dobrego elektromechanika w Słupsku lub okolicach, Potrzebuje wstawić rezystory do LEDowych świateł postojowych, bo niestety pokazuje mi błąd na FISie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Po co pchasz go...no w lampy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu_1991slu Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Były już w aucie jak kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 To je wywal i daj zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Poszukuje dobrego elektromechanika w Słupsku lub okolicach, Potrzebuje wstawić rezystory do LEDowych świateł postojowych, bo niestety pokazuje mi błąd na FISie. Pozdrawiam W b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu_1991slu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Poszukuje dobrego elektromechanika w Słupsku lub okolicach, Potrzebuje wstawić rezystory do LEDowych świateł postojowych, bo niestety pokazuje mi błąd na FISie. Pozdrawiam W b6? B6, światła bixenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Tomek jak sprawdzic przeguby wewnetrzne czy sa wporzadku? Mam wibracje przy mocny depnieciu od 60km/h na 3 biegu tak do 100km/h, czuc ewidetnie ze dochodza gdzies z dolu pod nogami. poza tym czuje nierownosci drogi, juz dawno to mam, ale chcialbym wkoncu znalezc przyczyne. wczesniej myslalem ze to wina felg ale na stalowkach to samo, po chipie bardziej to czuc bo wkoncu moment wzrosł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Poduchy trzeba sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Poduchy wymienialem jakis czas temu, tyle ze ori uzywki w bdb stanie od 1,8T, chyba one sa takie same co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 od diesla sa inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Lewa jest taka sama nr 8D0199379J A prawa faktycznie inny numer ma, ale po wymianie bylo lepiej niz na poprzedniej, no coz pozostaje mi kupic druga i wtedy zobaczyc czy cos pomoze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Panowie znacie kogos kto dobrze i nie drogo piaskuje i maluje proszkowo felgi aluminiowe w okolicach słupska??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 bo kupiłem 17stki do renowacji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi