Swir3k Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam Pany. Wlasnie dzisiaj odebralem felgi z bytowa i powiem ze jestem mega zadowolony z efektu i jakby co polecam :-) jedyny minus to ze tak dlugo czekalem;-D Pozdro :-) Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jeszcze buda w dòł i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 no właśnie chyba sprężyny obniżające zakupie ale to jak będzie więcej hajsu. po 10 maja przyjadę tomek ogarniemy kilka drobnych spraw i sprawdzisz mi jaka mam zawieche żeby do tego dobrac sprężyny btw powiem mi jakiej firmy fabrycznie są montowane turbiny do AHU?? bo mam turbo firmy garret i nie wiem czy nie jest to jakas mocniejsza pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidJ Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Siemka Pany nie wiem czy z moja Panna mam czego tu szukac ale pozdrawiam z kolic Supska spotkania robicie czy juz nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czuć sezon - taka cisza jak makiem zasiał od miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ojjj taa dzieje sieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ojjj taa dzieje sieee dzwoniłem do Ciebie parówo nascie razy i w d.... masz kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Nie mogłem gadać. A tak to do gda jeżdżę na robotę i od rana do nocy zapier.... Tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 widze że juz czka Ci sie ta podwyżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 wszyscy zapracowani ze nie maja czasu na nic Dev zasypany samochodami do zrobienia że niedlugo nie bedzie mial miejsca przy warsztacie hehe btw ma ktoś zamek do bagażnika do b5 98rok ?? numer czesci: 8D0862055 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byradzio Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dev, zajmujesz sie jeszcze turbosprężarkami? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Co potrzebujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byradzio Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dobre turbo od awx albo hybrydowe :-) Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dev jutro w kuźni od rana działasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Dev nie masz może 2.7t albo ktoś z okolic nie ma kompletu na swapa. Będę wstawiał jednak do mojej czarnuli jednak biturbo i szukam czegoś zdatnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 jeszcze mi powiedź, że masz w dobrym stanie komplecik, żeby do b6 wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 No.. mam tyle że w proszku osprzęt silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galka90 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 I tak jak zechcesz to ty będziesz to montował;-) więc się jakoś dogadamy. W poniedziałek będę w słupsku to podjadę pogadamy co do ceny itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi